25. lokakuuta 2014

Lapissa vai soramontulla?

Nää kuvat on oikeesti otettu pari viikkoa sitten kun ulkona tarkeni vielä kevyellä syystakilla... Näistä kuitenkin tuli mun mielestä sen verran kivoja että halusin ne tänne blogiinkin vielä julkaista.

Oonko ainoa jolle tulee näistä maisemista ihan Lappi mieleen? Vaikka en siellä koskaan olekaan käynyt, mutta silti...:D
Mietin että laitanko tähän postaukseen Ainon ottamia kuvia itsestäni, Ainon kanta kuitenkin oli että se ei halua esiintyä yksin joten mukana sitten myös pari mun kuvaa. :D

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia taas :) Mielestäni tunnelma välittyy hyvin, ja noissa parissa kuvassa voisi tosiaankin luulla teidän olevan lapissa! Taidokasta kuvausta, jatka samaan malliin :-)
    T. Lil_Bird :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.