30. marraskuuta 2014

Lapakisto

Käytiin jälleen viikko sitten iskän kanssa vähän kävelyllä, tällä kertaa vasta perustetulla Lapakiston retkeilyalueella Nastolassa. Maisematkin näytti vähän kivemmilta kun oli sitä lunta...  Lähtiessämme jopa aurinko paistoi ja taivaalla näkyi jotain sinistäkin! Enkä edes liukastunut kertaakaan. Reitti vaan ei ihan ollut se mitä aluksi suunniteltiin, mutta ihan mukavasti se silti meni. Eipä tuolla ainakaan eksyä voi kun  puissa on merkit 20:n metrin välein...


8 kommenttia:

 1. Oi miten ihania kuvia! Viimeinen on lemppari :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on ehkä munkin lemppari näistä, tai ainakin yksi niistä... :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oi kiitos! Siinä on munkin mielestä jännä valo :)

   Poista
 3. Hittovie miten taitava kuvaaja olet! Tosi upeita otoksia :)

  VastaaPoista
 4. Voikun olisikin lunta!

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.