8. marraskuuta 2014

Nimen ja osoitteen vaihdos

Tulin vain pikaisesti ilmoittamaan, että aion vaihtaa blogin nimen ja osoitteen. Edellistä nimeä mietin valehtelematta melkein puoli vuotta, mutta nyt en tykkääkkään siitä yhtään. Pari päivää sitten kuitenkin onneksi keksin (omasta mielestäni) paremman nimen. Onneksi keksin tämän kuitenkin vielä näin alkuvaiheessa... Vaikka kohtahan teitä näyttäisi olevan melkein 10! Olisitte nähneet ilmeeni kun bloggerin lukijamäärä oli noussut eilisestä viidestä kahdeksaan! :D

En ole ihan varma miten osoitteenvaihdos tulee teihin vaikuttamaan. Luin jostain että osoitteenvaihdoksen jälkeen blogin uudet postaukset eivät enää ole päivittyneet sinne bloggerin kautta seuraavien uutisiin (tai mitä ne nyt onkaan, no älysitte varmaan). Jos siis alat ihmettelemään miksei ilmoitusta uusista postauksista tule, kannattaa ensin poistaa blogini lukulistalta ja sitten liittyä uudestaan! Toivottovasti kukaan ei kuitenkaan poistu pysyvästi... Ja blogin sisältöhän ei tule muuttumaan mitenkään, en siis poista tätä ja perusta uutta, vaihdan vain tämän saman blogin osoitteen.

Vaihdan nimen ja osoitteen varmaankin huomenna, jotta toivottavasti te kaikki ehtisite tämän lukea. Ajattelin ensin että en nyt kerro kuitenkaan etukäteen mikä uusi nimi tulee olemaan, ihan vaan ettei nyt joku ilkeä ihminen näe tätä ja vie tuota osoitetta jota ei vielä ole varattu! Mutta kuitenkin ihan vaan jotta ette kadottaisi blogiani, uusi nimi on:

Kuviakin kiinnostaa

eli nähdään osoitteessa:


http://kuviakinkiinnostaa.blogspot.fi/Mitä mieltä olette, parempi vai huonompi?

4 kommenttia:

  1. Joo piti näköjään tehdä ohjeesi mukaan eli poistaa ensin blogisi ja liittyä sitten uudelleen koska vaikka muutos näkyi bloggerin asetuksissa, en päässyt tätä postausta klikkaamalla tänne sivulle :D Hieno nimi! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääks, toivottavasti kaikki kuitenkin löytää tänne... D: Ja kiva että tykkäät! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.