16. helmikuuta 2015

Seuraa nyt myös Facebookissa!


Kuinka moni teistä tykkää seurata blogeja Facebookin kautta? Tiedän, että aika moni. Siksi halusinkin tehdä blogini seuraamisen mahdolliseksi myös siellä! Blogin Facebook -sivusta tykkämällä saat linkin uusimpaan postaukseen suoraan etusivullesi.

Voin kuitenkin paljastaa, että mitään sellaista materiaalia, joka ei tule blogiin, sivulla tuskin tulee olemaan. Tarkoituksenani on vain luoda uusi seuraamiskanava heille, jotka eivät aktiivisesti käytä Bloggeria, Bloglovinia tai Blogilistaa.

Sivusta pääset tykkäämään painamalla tästä!
(Tai linkki löytyy myös tuolta bannerin alapuolelta)

6 kommenttia:

  1. Pitääpä käydä tykkäämässä, vaikka Bloggeria päivittäin käytänkin :--) Sun blogi on kuitenkin niin kiva, että se ansaitsee enemmän huomiota, joten ehkä joku mun kavereista huomaa mun tykkäyksen ja löytää sen kautta tänne! :)

    VastaaPoista
  2. Pitääpä käydä tykkäämässä! ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.