8. maaliskuuta 2015

GoExpoilla

Lauantaina käytiin Helsingin messukeskuksessa GoExpo -messuilla. Kyseiset messuthan sisältävät kaikkiaan seitsemän eri tapahtumaa viikonlopun aikana. Minua kiinnosti eniten Kuva&Kamera sekä Horse Fair,  mutta kävimme myös vilkaisemassa  Outdoor-, Kunto-, Ball Sports- sekä Fillarimessut, ja samaan aikaan olisi vielä ollut Golfmessut, Fitness Helsinki ja Finland Open (tanssikilpailu). Kaikkiin (viimestä lukuun ottamatta) siis pääsi samalla lipulla! Varmasti siis sellainen tapahtuma, josta löytyy vähän jokaiselle jotakin.

Mullahan oli kamera ja kaikki mukana, mutta koska olen niin ahkera bloggaaja en sitten kaivanutkaaan kameraa esiin, muuten kuin kerran. Puhelimella sitten yritin jonottaessa ja odottaessa räpsiä jotain kuvia, mutta tuloksena on nämä, hups...

Horse Faireilla kiertelyn jälkeen jäätiin katsomaan kansainvälistä 130cm:n estekilpailua ja siitä sitten yritin jotain kuvia saada. Mutta kun istumapaikat vähän oli mitä oli siellä ihmisten takana ja kameran asetuksina oli suljinaika 1/160, aukko 5.6 ja ISO 6400 ei laatu ole kovin silmiä hivelevää...

No mutta enhän mä sinne kuvaamaan mennyt, vaan katselemaan mielenkiintoisia juttuja. En muuten tiedä, olisiko mun pakko mainita, mutta kaiken kamalan piilomainonnan takia kerron, että lippuni messuille sain yhteistyönä Canonilta (tämän postauksen kuitenkin tein ihan omaksi ilokseni). 

Kaiken kaikkiaan messut olivat mielenkiintoiset ja monipuoliset ja voisin kuvitella käyväni joskus uudestaankin (tosin ensi kerralla mielummin jonkun kaverin kanssa..).

Ja matkaevääksi suklaalla kuorrutettuja viinirypäleitä, oli meinaa hyvää!
Oletteko te käyneet GoExpo -messuilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.