23. huhtikuuta 2015

Urbaanimpaa ympäristöä, osa 2

Toinen osa viime lauantain kuvailuista, olkaapa hyvä! On kyllä kiva aina huomata pientä kehitystä kameran molemmilla puolilla (molempien osalta), ainakin jos vertaa vaikkapa noin vuosi sitten tai sitä ennenkin otettuihin kuviin. Toki myös erilaisella kuvausympäristöllä on osansa, kaupungissa ja metsässä tulee aika erilaisia kuvia. Kesää odotan ihan jo senkin takia, että pääsen vihdoin ajelemaan skootterilla, niin on vähän helpompaa lähteä kauemmaksikin, vaikkapa ihan vaan kuvailemaan.

Hylätyltä junaradalta lähdettiin vielä käymään satamassa katsastamassa kuvauspaikkoja, mutta kylmä tuuli ei kuitenkaan houkutellut jäämään sinne kovin pitkäksi aikaa. 

12 kommenttia:

 1. Tosi ihania kuvia teistä :)

  VastaaPoista
 2. Tosi nättejä kuvia ja kirjoitatkin mukavasti! :)

  http://minunvalokuvia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiva että kirjoituspuolikin miellyttää, tämän postauksen kohdalla kun se teksti ei millään tuntunut luistavan :D

   Poista
 3. Moikka! Sua odottaa haaste mun blogissa, voit käydä kurkkaamassa sen täältä: therewillbesunshine-emilia.blogspot.com :-)

  Ps. Upea tausta näissä kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, mutta jätän tällä(kin) kertaa kuitenkin välistä blogini aihepiirin takia. :/

   Poista
 4. Haha tää blogin nimi on jotenkin ihan huippu! :D<3 Nää kuvat oli ihan älyttömän upeita ja aina on ilo katsoa, kun kuvauspaikka on valittu huolella! Junaratakuvista tuli mieleen ihan joku elokuva! :D

  http://viiskyttieta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Tosi kivoja kuvia! Oot kyllä taitava kuvaamaan:)

  VastaaPoista
 6. Kyllähän sitä kuvatessa kehittyy, joskus on ihan kiva vertailla vanhoja ottamiani kuvia nykyisiin - vaikka mitään opuksia ei ole lukenut ja kursseja käynyt niin silmä on harjoittunut ihan eri tavalla ottamaan parempia kuvia ajan saatossa! Kivoja kuvia kerta kaikkiaan, itsekin vältän kuvausta kylmien viimojen aikana kun sormia alkaa paleltamaan :D

  P.S Haastoin sinut ja olisi mukavaa jos osallistuisit! :)
  http://mackoin.blogspot.fi/2015/04/11-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, en minäkään ole mitenkään suuremmin opiskellut valokuvausta. Kiitos! :)

   Kiitos haasteesta, mutta jätän toteuttamatta, sillä nämä eivät oikein sovi blogini aiheeseen. :/

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.