17. toukokuuta 2015

Kesän ensimmäinen...

...Veneretki. Käytiin tänään eräässä saaressa etsimässä iskän pienenä piilottamaa aarretta - ja vielä löydettiinkin se! Vaikka järvellä pitikin vielä olla takki tiukasti kiinni, niin alkaa siellä jo vähän tuntumaan kesältä!

12 kommenttia

 1. Ah, tosi jotenkin sellaisia suomalaista kesää kuvaavia kuvia! Tuli ihan mökkeilyhinku tästä, vaikka veneretkestä onkin kyse (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, vaikkei se nyt ihan kesä vielä olekaan :D

   Poista
 2. Ihana retki! Mikähän se aarre mahtoi olla... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellähän oli kaikkea pikkusälää, kolikoita, pelikortteja, pinssejä ja sellaista. Ei ollut kovin hyvässä kunnossa 35 vuoden maan alla olon jälkeen... :D

   Poista
 3. Oi kun kesäistä ja vähän siisti tommonen aarteenetsintäretki! :D

  minunvalokuvia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, olihan se! Tosin se parin kymmenen pullonkorkin ja muun roskan esiin kaivaminen ei ollut ihan niin kivaa... :D

   Poista
 4. Ihanan kesäisiä kuvia, erityisesti tykkään ekasta. Tosi hieno juttu että aarre oli vielä vuosienkin jälkeen tallella :)

  VastaaPoista
 5. Kiva kuvasarja veneretkestä. 8-D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.