17. toukokuuta 2015

Kesän ensimmäinen...

...Veneretki. Käytiin tänään eräässä saaressa etsimässä iskän pienenä piilottamaa aarretta - ja vielä löydettiinkin se! Vaikka järvellä pitikin vielä olla takki tiukasti kiinni, niin alkaa siellä jo vähän tuntumaan kesältä!

12 kommenttia:

 1. Ah, tosi jotenkin sellaisia suomalaista kesää kuvaavia kuvia! Tuli ihan mökkeilyhinku tästä, vaikka veneretkestä onkin kyse (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, vaikkei se nyt ihan kesä vielä olekaan :D

   Poista
 2. Ihana retki! Mikähän se aarre mahtoi olla... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellähän oli kaikkea pikkusälää, kolikoita, pelikortteja, pinssejä ja sellaista. Ei ollut kovin hyvässä kunnossa 35 vuoden maan alla olon jälkeen... :D

   Poista
 3. Oi kun kesäistä ja vähän siisti tommonen aarteenetsintäretki! :D

  minunvalokuvia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, olihan se! Tosin se parin kymmenen pullonkorkin ja muun roskan esiin kaivaminen ei ollut ihan niin kivaa... :D

   Poista
 4. Ihanan kesäisiä kuvia, erityisesti tykkään ekasta. Tosi hieno juttu että aarre oli vielä vuosienkin jälkeen tallella :)

  VastaaPoista
 5. Kiva kuvasarja veneretkestä. 8-D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.