28. toukokuuta 2015

Kevään puhelinkuvat

Tyhjensin viime helmikuussa puhelimeni kuvia myös tänne blogiin ja silloin postaus ainakin sai hyvää palautetta. Päätin siis jakaa taas joitakin kuvia puhelimestani kevään ajalta!

Toisaalta kyllä hassua palata sinne maaliskuun alkuun, siitä tuntuu olevan jo pieni ikuisuus! Mun kevät on ainakin ollut todella kiireinen koulun osalta, mutta onneksi kaikki kokeet ja projektit on nyt tehty! Vähän tuntuu etten mä kevään aikana paljon muuta ole tehnytkään kuin koulujuttuja, eikä tästä nyt kovin tapahtumarikasta postausta tullut, mutta eiköhän mennä jo asiaan...

Ihmettelin sitä, miksi meikkivoidenäytteiden pitää olla noin kamalan tummia, ei me keskivertosuomalaiset noin tummia olla (vai olenko vain oikeasti niin kalkkilaivan kapteeni?)! //  Kemiassa meidän piti tehdä koko jakson ajan päättötyötä. Haluttiin kaverin kanssa tehdä aiheesta nettisivu, niin tekin voitte käyttää vapaa-aikaanne opiskelemalla paperin kemiallisia ominaisuuksia! No joo, löytyy sieltä oikeasti pari hienoa videotakin, sivulle pääset täältä! ;) // Ei kovin kiva näky enää huhtikuussa... // tähtiä kuvaamassa.

Älysin, että tähän postaukseen eksyi aika paljon kuvia minusta, hups!

Erittäin taiteellinen jalkakuva // Pääsin sittenkin näkemään auringonpimennyksen! Sen kuvaaminen vaan sai koulun takia jäädä seuraavaan kertaan... // Todiste siitä, että omistan lasit, en vaan ole oppinut käyttämään niitä, koska mielestäni näen ihan hyvin ilmankin. // Pajunkissoja! // Oon kova jätkä // Kahdessa viimeisessä kuvassa siis asuja koulun pukeutumisviikolta, tässä aiheena mauttomuus.

Jouduin osallistumaan PISA -kokeeseen. Vaikka kolme tuntia matemaattisia ja luonnontieteisiin liittyviä tehtäviä ei aluksi houkutellut yhtään, niin ei se kuitenkaan niin kamalaa ollut. Oli muuten hieno veto koululta kertoa asiasta aprillipäivänä, ei uskottu asiaa ennen kuin sinne testiin oikeasti piti myöhemmin mennä... // Eräs kaunis päivä en jaksanut jäädä sisälle lukemaan kokeisiin, joten kapusin kirjojen kanssa lintutorniin keskelle suota. Luulin saavani olla ihanan rauhassa, mutta päivä olikin yllättävän suosittu retkeilijöiden keskuudessa, kiva siinä selitellä mitä olen tekemässä... :D Suosittelen kuitenkin koittamaan! // Kevään aikana oli toisenkin kerran lehdessä (tämän lisäksi siis). Oikein edustava kuva. Pääsin parin muun tyypin kanssa kertomaan mielipiteitämme vaalipaneelista. // Näitä kuvia ottamassa.

Mun kuviksen päättötyö ja vaiheita sen tekemisestä. Tein siis tuollaisen taustan, jossa jokainen osio kuvaa tiettyä vuodenaikaa ja siinä päällä taas on kollaasi vuodenaikaan liittyvistä kuvista.

Kevään aíkana suoritin mopokorttia ja toissapäivänä sain vihdoin sen kortin, oon niin innoissani!

Mopokortin lisäksi sain vihdoin myös oman pankkikortin // Tykkään mun hienoista muistiinpanoista // Kuvailemassa näköjään // Viimeiset koulupäivät on sisältäneet melko paljon tekonurmella maikailua <3

PS. Toivoisin edelleenkin teiltä kuvaehdotuksia toivekuvapostaukseen, käykää siis sinne heittämässä kommenttia, jos ette sitä vielä ole tehneet!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa tekstiä ja ihastuin sun kuvistyöhön!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Itse en oikein tiedä mitä ajattelen tuosta kuvistyöstä, tavallaan kyllä tykkään, mutta en nyt tiedä onko tuo ihan parasta mitä voin tehdä. Kiva kuitenkin että tykkäät! :)

   Poista
 2. Tosi kivoja kuvia! Oot muuten tosi luonnonkaunis :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.