30. toukokuuta 2015

Ohi onEn tiedä, montako kertaa olette tänään jo nähneet nuo otsikon kaksi sanaa, mutta se nyt vaan on totta. Mun peruskoulu loppui tänään. Vieläkin on vähän epätodellinen ja haikea fiilis siitä, että monia ihmisiä näki tänään ehkä viimeistä kertaa. Ensi syksynä en menekään samaan paikkaan kuin yhdeksänä edellisenä vuotena. Yhdeksän (9!) vuotta samassa koulussa on kyllä todella pitkä aika!

Samalla olen todella onnellinen alkavasta lomasta, lomalomalomakesäloma!! <3 Aika tyytyväinen olen myös ysin keskiarvoon. Ja siihen, etten pahemmin mokaillut juhlassa (kai, älkää enää kertoko jos tein tietämättäni jotain tosi tyhmää :D), vaikka jouduinkin hakemaan todistukseni ensimmäisenä ja johdattelemaan muita ysejä perässäni. Taustalla soi tuo biisi siksi, että se me laulettiin meidän ysibiisinä kaikkien ihanien entisten ysien kanssa. Haluaako joku laskea montako kertaa tässä lyhyessä tekstissä on numero yhdeksän? :D

Onko siellä muita peruskoulunsa päättäneitä?
Joka tapauksessa hyvää kesää ihan jokaiselle!

12 kommenttia:

 1. apua, mäkin pääsin tänään ysiltä enkä voi uskoa sitä :o aika menee niin nopeesti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samat fiilikset täälläkin, oon ihan menossa taas parin kuukauden päästä samaan paikkaan! :D

   Poista
 2. Hei, löysin kenkäsamiksen! Jotenkin tyhjä tunne, nyt ne kaikki yhdeksän vuotta on ohi.

  VastaaPoista
 3. Yhdeksän vuotta on pitkä aika. Onnea peruskoulun päättymisestä ja onnea jatkoon! :)

  http://minunvalokuvia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Onnea paljon koulun päättymisestä! :-) Ja vitsi miten hyvä todistus sulla! Mihinkäs aiot jatkaa peruskoulun jälkeen? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!
   Oon kyllä itsekin tosi tyytyväinen, kun onnistuin vielä parantamaan ysiluokalla. Ei vaan kannattaisi yhtään vertailla muihin, kun jossain demin keskusteluissa tyyppien keskiarvot on suurimmalla osalla yli 9,5... :D
   Meen lukioon viestintälinjalle :)

   Poista
 5. Ihanat kuvat! <3 Pakko kysyä; kuinka saat tuon musiikin tuonne ylös? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Menin tuo musiikkivideon sivulle Youtubessa, valitsin sieltä alhaalta "jaa" ja siitä "upota". Kopioin koodin siitä, liitin sen postaukseen HTML -osiossa ja muutin width -luvuksi 850 (sama kuin kuvieni leveys) ja height -luvuksi 25. Toivottavasti selvensi? :)

   Poista
 6. Hei, itekin pääsin ysiltä. Onnea peruskoulun päättymisestä. Kiva mekko, ja hienoja kuvia löytyy täältä sun blogista. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.