24. toukokuuta 2015

Pirunpesä

Jos ei nyt puhuta mitään siitä, että nää kuvat on jo yli kolme viikkoja vanhoja... Mulla vaan on ollut niin paljon muutakin postattavaa ja kuvia ottaessani ajattelin ettei onnistu. Kuitenkin avatessani kuvat koneella halusin sittenkin tulla jakamaan ne tänne!

Itse Pirunpesä on siis tuo alimmassa kuvassa näkyvä halkeama kalliossa. Nimi tulee kai siitä, että tuollaisissa maisemissa voisi asua vain Piru. Paikka sijaitsee Hollolassa Messilän lähellä, jos joku nyt kiinnostui.

10 kommenttia:

 1. Upeita kuvia, varsinkin tuo viimeinen! Näyttää muutenkin aika kivalta paikalta tuo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minusta taas tuntui etten millään saa hyvää kuvaa tuosta lammikosta, mutta kiva jos se sitten jotenkin onnistui! :)

   Poista
 2. Mä haluun tonne nyt - kiitos :D Katoin eka että tässä viimeisessä on alareunassa käärme, mutta onneksi se olikin vain joku oksa. Mut tuo sammakko on kyllä ihana, hyvin on onnistunut kuvat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sinne vaan! Onneksi tosiaan ei törmätty käärmeisiin tuolla kallioilla... Kiitos! :)

   Poista
 3. Onpas kaunis paikka, etenkin toi viimenen kuva aika taianomainen! Sais hyviä fantasiakuvia tuolla... Ja ihan vaan oleilukin tuolla vois olla aika helmee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan siellä ihan hienoja maisemia! Ja tosiaan voisi olla hyvä kuvauspaikka! :)

   Poista
 4. Voi vitsi miten ihana toi pieni puro on ja myös toi pieni lampi, upea kuvauspaikka:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se ihan kiva, voisi kyllä mennä paremmalla ajalla uudestaankin! :)

   Poista
 5. Oj, en ole ikinä käynyt Pirunpesällä, vaikka aika lähellä asunkin. Täytyisi joskus käydä!
  Tosi kivoja ja rentouttavia kuvia!

  http://lifewithsallas.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.