6. elokuuta 2015

Kesäpäivä Vääksyssä

1

IMG_2580_edited

3

IMG_6570_edited

IMG_3053_edited

IMG_6694_edited

IMG_6542_edited

2

IMG_3014_edited

IMG_6687_edited

IMG_6819_edited

IMG_6829_edited

IMG_6740_edited

IMG_6808_edited

IMG_3248_edited

IMG_3193_edited

IMG_3216_edited
Olisin halunnut laittaa tämän otsikoksi sarkastisesti "Leikitään että ois kesä" tai "Leikitää että ois lämmin". Olin niin pessimisti, että vielä lähtiessäkin ajattelin jäätyväni shortseissa, mutta onneksi ei! Siellä olikin tosi kiva ilma. No, ehkä käytän tuon otsikon myöhemmin.

Kuten siis varmaan huomasittekin, vietettiin yksi aurinkoinen kesäpäivä Vääksyn kanavan ympäristössä kuvaillen. Ja pidettiin pieni piknikki. Ja mä uskaltauduin uimaankin.

Takaisin päin lähdettiinkin sitten pyörillä. Ensin se tuntui ihan hyvältä idealta, reittiä katsoessa ja automatkalla huonolta idealta, mutta perillä se taas olikin ihan hyvä idea. En ikinä ole pyöräillyt noin pitkää matkaa (37 km), mutta selvisin! Tosin, jos aiotte joskus pyöräillä Lahti-Vääksy välin vain toiseen suuntaan, suosittelen pyöräilemaan Lahdesta Vääksyyn. Olen nimittäin edelleenkin erittäin vahvasti sitä mieltä, että kaikki vähänkään isommat mäet oli ylämäkiä, ihan varmasti...

Miten te olette viettäneet viimeisiä lomapäiviä?

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja ootte molemmat kauniita! :) Itse kävin neljän päivän reissun Lapissa ja siitä on lisää juttua blogissani. Loppuloman aion viettää kotona lenkkeillen ja olemalla vaan.

  http://minunvalokuvia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Ei vitsi ois kiva päästä käymään Lapissa! Kävinkin katselemassa nuo postaukset blogissasi :)

   Poista
 2. Tosi kivoja kuvia taas! :) Ja apua, kuinka kauan aikaa oikein tohon pyöräilyyn meni? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Siihen meni aikaa noin kolme tuntia ja kymmenen minuuttia (kera noin viiden juomatauon, vessataon, jäätelötaon ja kuvaustaon). Ois se varmaan ollut mahdollista mennä siihen vähän alle kahteen tuntiin, mitä Google maps ilmoitti, mä en kyllä olisi pystynyt siihen... :D

   Poista
 3. Sulle olis haastetta mun blogissa! :)
  http://youngandcrazyforeverr.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos haasteesta, mutta jätän kuitenkin toteuttamatta, sillä aihe ei ehkä ihan sovi tähän blogiin... :/

   Poista
 4. Olipa ihanat kuvat! Kiitoksia käynnistä, sen avulla löysin nämä kauniit rantakuvasi ♥Heinä- ja rantakuvat olivat herkkiä ja kauniita kuten tytötkin:) Linnunsulkakuvassa oli taikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi! :)
   Joku oli kivasti asetellut nuo sulat tuohon valmiiksi (ehkäpä myöskin kuvaamista varten), kiitos siis hänelle tuosta kuvasta :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.