27. syyskuuta 2015

Syksyn ekat

PicMonkey Collage.

IMG_8101

IMG_8216_edited

IMG_8071_edited

IMG_8260_edited

PicMonkey Collage
En tiedä kumpi syksyssä on parempaa; syyspukeutuminen vai ruskan värit. Jälkimmäinen ei ehkä ihan parhaimmillaan täällä Etelä-Suomessa vielä ole, mutta halusin päästä kuvailemaan noiden ihanien värien kanssa jo nyt! Tässä ei suinkaan ollut perjantai-illan kaikki otokset, vaan päätin vähän huijata olevani aktiivinen bloggaaja ja julkistaa nämä kuvat kahdessa osassa. Ne Ainon muistikortin kuvat ajattelin käsitellä loppuun sitten, kun olen selviytynyt hurjasta kaksi koetta sisältävästä koeviikostani...

Joko te olette hyödyntäneet noita syksyn ihania värejä? (Kannattaa! ;))

8 kommenttia:

 1. Erittäin onnistuneita kuvia! Auringonlasku tuo mun mielestä sielua kuvaan kuin kuvaan :) Mä olen kanssa käynyt jo kuvailemassa syksyn ensimmäisiä kuvia talteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Totta puhut tuon auringonlaskun kanssa, yritänkin hyödyntää sitä aina kun vaan mahdolilista (ehkä vähän liiankin usein, haha :D). Kivoja kuvia oli sunkin blogissa!

   Poista
 2. Siis ei ole reilua, mulla on seitsemän koetta... :D Mutta hei ihania kuvia, ja syksyn värit ovat kyllä ihan parhautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, eikä! Musta tosin tuntuu, että tän jakson helppous kyllä todellakin tulee kostautumaan vielä juurikin tuollaisina seitsemän tai kahdeksan kokeen koeviikkoina, apua... No eipä saatu pienessä lukiossa itse päättää lukkareita. :D
   Kiitos, nuo värit on kyllä ihania! :)

   Poista
 3. Tosi ihania kuvia! Varsinkin ensimmäiset, niin kauniita! :)

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Hyviä kuvia, tosi hyvillä asetuksilla oot saanu napattua, on tosi tarkat ja värit on hyvät! käy hei tsekkailemassa mun blogi myös, sieltä löytyy mm. tällähetkellä käynnissä oleva arvonta! :)

  http://millakristiinan.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Täytyy kyllä sanoa, että jälkikäsittelylläkin oli aika suuri osa... ;) Kävin katsomassa sun blogia!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.