10. tammikuuta 2016

Trullin kesäpesä

IMG_1036_edited

IMG_1032_edited

IMG_1029_edited

IMG_1058_edited

IMG_1054_edited

IMG_1090_edited

PicMonkey Collage

IMG_1096_edited

IMG_1027_edited

Itse trulliperhe ei tietenkään näin talvella ollut kotona, onneksi, mutta yksi lepakko siellä kyllä roikkui katosta, hehhe. Käytiin tuolla pari viikkoa sitten, kun ei vielä ollut yhtään lunta. Luola oli silloin hyvä kuvauskohde, kun se nyt näyttää harmaaastakin säästä huolimatta aina melko samalta. Tuona päivänä tosin oli hieno auringonpaiste, joten luolan jälkeen käytiin vielä kallion päällä katsomassa hienoja maisemia. Harmi vaan että oltiin siellä sen verran aikaisin, ettei aurinko vielä ollut kunnolla laskemassa. Kallion päältä auringonlasku olisi varmasti näyttänyt aika hienolta!

8 kommenttia:

 1. Näyttää tosi mielenkiintoiselta paikalta! Vois joskus itsekin käydä. :-D

  http://noorahoo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täähän sijaitsee siis Nastolassa, eli jos siellä päin liikkuu niin kannattaa kyllä! :)

   Poista
 2. Kuulostaa tosi jännältä ja kivalta paikalta :-) Täytyypä laittaa korvan taakse, jos vaikka joskus pääsis käymään tuolla! Ihania kuvia, jälleen, varsinkin tuosta viimeisestä tulee jotenkin tosi kesäinen fiilis :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Haha, ei kyllä tosiaan heti uskoisi tuota kuvaa joulukuun lopulla otetuksi... :D

   Poista
 3. Ihania kuvia, varsinkin noi alimmaiset! Sinäkin geokätköilet?

  ~ http://minnaphoto.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ja kyllä kätköilen, vaikkakin hyvin satunnaisesti. Olen tässä puolessa vuodessa etsinyt alle 20 helppoa tradia... :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.