14. heinäkuuta 2016

Mustikkametsässä

IMG_7550_edited

IMG_7636_edited

IMG_7646_edited

IMG_7637_edited

IMG_7618_edited

IMG_7539_edited

IMG_7533_edited

IMG_7614_edited

IMG_7562_edited

IMG_7602_edited

IMG_7623_edited

Viime päivinä en juuri ole muuta ehtinyt tehdä kuin poimia ja putsata mustikoita aamusta iltaan, joten täytyi sitten eilisen reissun päätteeksi napsaista pari kuvaa tännekin. Sade tosin on vähän haitannut tätä tienaamista, mutta onneksi on ollut parin kuvauskeikan kuvia muokattavana ja sitten on vielä näiden mustikoiden markkinointi ja myynti, ettei nyt vaan tekeminen lopu... :D Olen tosiaan poiminut näitä mustikoita ihan myytäväksi (4€/litra, pari saattaa vielä mahtua jonoon ;) ) ja alle viikon aikana saanutkin myytyä sellaiset 70 litraa! Ihan kaikkia tosin en ole itse poiminut, vaan mummi ja pappa ovat välttämättä halunneet vähän auttaa. Viikonlopun pidän vapaata mustikanpoiminnasta, mutta ensi viikko olisi vielä tarkoitus viettää mahdollisimman pitkälle metsässä ja kuvahommien parissa. Jos mä vaikka saisin sen uuden kameran vielä tämän vuoden puolella!

Oletteko te poimineet mustikkaa tänä kesänä?

14 kommenttia:

 1. Ooooi! Nyt kyllä tekee mieli mustikoita <3

  VastaaPoista
 2. Aaahhh ihanan näköistä! Pakko päästä itsekin pian mustikkametsälle!


  http://2avlt5.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvän näköisiä mustikoita ja hienon näköisiä kuvia! Aika hyvä tapa kerätä rahaa, mutta tuossa taitaa mennä myös jonkin verran aikaa! Toivottavasti saisit sen uuden kameran!

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja joo, aikaahan tuossa menee, poiminta on rankkaa ja palkka ei todellakaan ole mitenkään hyvä, mutta ei mulla nyt paljoa mitään hyödyllisempääkään tekemistä ole, niin käytetään se aika sitten rahan keräämiseen... :D

   Poista
 4. Tuossahan oliskin hyvä vaihtoehto, jos ei muita töitä löydy.. Ja tuo hintakaan ei kyllä tosiaan vaikuta pahalta, onks mustikat aina noin halpoja? :-D Toivottavasti saat kerättyä tarpeeks kameraa varten! Ja ihania kuvia muuten! :)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo 4€ per litra on melko edullinen hinta, normaalisti ne on kai jotain 4-6€ litralta. Mutta nämä täytyy kuitenkin hakea itse muutaman kilometrin päästä keskustasta ja tässä ei ole mitään välikäsiä, niin minusta tuo on ihan sopiva hinta. Kiitos! :)

   Poista
 5. Mahtavia kuvia! Selailin muutenkin blogiasi ja kaikki kuvat ovat todella hienoja. :)

  vinuski.blogapot.com

  VastaaPoista
 6. Ei oo poimittu mutta on ostettu :) Valotukset välillä sulla tosi kirkkaita, melko paljon palaa puhki kuvat. Mutta hyviä lähäreitä!

  http://finnlandsnorsk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse vaan tykkään enemmän vähän kirkkaammista kuvista, mutta ymmärrän toki ettei kaikilla ole samanlainen maku. Kiitos! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.