23. huhtikuuta 2017

Kevättalven kuulumiset

2

1. Joskus tammikuussa oli noin kylmä, mutta onneksi kunnolla pukeutuminen mahdollisti kivojen pakkaskuvien ottamisen! 2. Heti joululoman jälkeen käytiin koulun kanssa Helsingissä katsomassa Yayoi Kusaman näyttely sekä Luxin valotaideteokset. Tuosta kuvassa olevasta paikasta olisi kyllä saanut hienoja kuvia, jos olisi ollut hetki enemmän aikaa ja motivaatiota... 3. Lux Helsingistä otettuja kuvia löytyy tosiaan täältä. Kaupungilla kiertelyn lomassa oli pakko käydä Tuomiokirkossa lämmittelemässä ja lisäämässä vaatetta :D 4. Nyt keväämmällä käytiin koulun kanssa myös Tampereella kiertelemässä museoita.

4

1&2 Lukio järjestää aina kerran vuodessa viikonlopun kestävän liikuntakurssin, joka pidetään Vierumäen urheiluopistolla. Onneksi päätin osallistua kurssille, sillä oli kyllä kiva päästä kokeilemaan uusia lajeja, liikkumaan kunnolla ja syömään hyvää ruokaa! Viikonlopun jälkeen kyllä todellakin tunsi tehneensä jotain, enkä varmasti koskaan ole ollut joka paikasta niin jumissa kuin tuon kurssin jälkeen. Voitte miettiä, miltä tuntuu, kun oven avaaminen ja kumartuminen tuntuvat ihan ylivoimaisilta ponnistuksilta... :D 3&4 Näköjään talven aikana tuli harrastettua liikuntaa ihan vapaa-ajallakin. Ja hiihtäminen on edelleenkin kivaa! ;)

1

1. Haha, eipä tarvinnut miettiä asua kuin vasta edellisenä iltana, eikä maksanutkaan mitään! 2. Oli kuitenkin kiva osallistua tansseihin kuvaajan roolissa, ne kuvat muuten löytyvät täältä. 3. Onneksi jatkoillekin sai osallistua, vaikkei tanssinutkaan. 4. Tuosta Tokinan linssistä on kyllä tulossa vielä tarkempaa postausta, kunhan saan sitä itsekin vielä testailtua enemmän. Pitäisi vaan löytää jostain aikaa kuvaamiselle...

5

1. Olen nyt kevään aikana ollut vaikka millä kursseilla, millä on saattanut olla vaikutusta vapaa-ajan vähyyteen. Onneksi tuollaisilla kursseilla opiskelu kuitenkin on paljon rennompaa kuin lukiossa, ja muutenkin aiheet ovat kiinnostavampia. 2. Olin tosiaan ensiapukurssilla ja olen kyllä sitä mieltä, että sen käymisen pitäisi jotenkin olla pakollista kaikille! Vaikka meilläkin oli peruskoulussa hyvin ensiavun opetusta, niin kyllähän niitä taitoja pitäisi harjoitella vähän käytännössäkin. 3. Ravintolaruoan ja mummin ruokien jälkeen oli taas karu paluu takaisin kouluruokaan, haha. 4. Jokaisella toimistolla pitäisi olla koira.

3

1. Jos 16 eurolla pääsee Lahdesta Ouluun ja takaisin, niin minähän lähden! :D 2. Pidettiin lukion viimeinen liikuntatunti keilahallilla, oli kivaa! 3. En ymmärrä, miten aina välillä kaikki kasaantuu yhdelle päivälle, ei kiva. Toisaalta sitten jälkikäteen voi taas miettiä stressaamisen tarpeellisuutta, kun kesätyöpaikka aukeni ja molemmista kokeistakin tuli kymppi... 4. Olisittepa nähneet tuon kuvausviritelmän vähän kauempaa, ei uskoisi millaisia kuvia siitä lopulta sai, hah. Kesälle muuten mahtuu vielä lisääkin kuvattavia, lisätietoa täältä.

Mitä sun kevääseen on kuulunut?

2 kommenttia:

 1. Mielenkiintonen postaus ja kuvat! Olisi kiva saada sulta myös Instagramin tarinoihin behind the scenes-matskua varsinkin nuista kuvausjutuista! :)

  www.tiiajuutinen.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että tykkäsit! :) Instastorya en tosiaan ole vielä oikein oppinut muistaa käyttää, mutta täytynee yrittää. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.