19. lokakuuta 2017

Mitä saisi olla?

mitasaisiolla-9989

Tämä blogi on alusta asti sisältänyt niiden omien kuvailujeni lisäksi myös valokuvausvinkkejä ja muita artikkelimaisia postauksia liittyen valokuvaukseen. Viimeisimmästä vinkkipostauksesta on nyt kuitenkin kulunut jo hävettävän pitkä aika hetki. Lähinnä tähän on ollut syynä oma ajanpuutteeni (niitä pitkiä postauksia kun ei ihan parissa tunnissa väsätä kokoon), mutta nyt kun aikaa olisi vähän enemmän, en enää oikein tiedä, että mistä sitä sitten aloittaisi? Kolmen vuoden aikana on nimittäin melko laajasti tullut käsiteltyä ne perusjutut (jotka muuten löytyvät kootusti täältä). On mulla toki pitkä muistilista eri postausideoista, eikä tämä blogi nyt ihan heti ole ideoiden puutteeseen kaatumassa. Haluaisin kuitenkin tietää, mikä teitä kiinnostaisi juuri nyt?

Nyt saa siis vapaasti heitellä kommentteihin kaikenlaisia ideoita, aiheita ja kysymyksiä, liittyivät ne sitten valokuvaukseen tai johonkin muuhun! Kiitos jo etukäteen ideoista!

10 kommenttia:

 1. Kuvapostaukset on sulta jotain taivaallista, ei tarvitse kirjoittaa mitään♥
  Sun suosittelemat/lempi blogit
  Blogisi suosituimmat postaukset - postaus


  Siinä mitä nyt tuli mieleen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että pidät pelkistä kuvapostauksistakin! Suosituimmista postauksista olenkin jo tehnyt postauksen (toki siitä on jo melkein vuosi aikaa), mutta lemppariblogeista voisinkin koiettaa kehitellä jotain! :)

   Poista
 2. En keksi muuta ko ruskakuvat ellei niitä oo jo koska itelläkin on postausideat ja motivaatio hukassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että tämän vuoden osalta se paras ruska vähän ehti mennä minulta ohi... :/ Ensi vuonna sitten!

   Poista
 3. Vinkkejä blogikuvauksiin, miten saat parhaat blogikuvat. Sekä miten sais blogiin hieman eloa valokuvilla. Tämän hetken valokuvaus vinkit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideoista!
   Blogikuvat on aika laaja käsite, mutta tuotekuvauksesta mun onkin pitänyt kirjoitella :)

   Poista
  2. Hei tää! Luontoa pääasiassa kuvaavalle (eli esim. mulle) tuotekuvaus-/sisällä kuvaamisen vinkit voisi olla hyödyllisiä. Henkilökuvien handlaaminen myös olis mukavaa, eli jos siihen on antaa jotain vinkkejä, ne otetaan ilolla vastaan! :-)

   Poista
  3. Pitänee siis ottaa tuo tuotekuvaus käsittelyyn! Vaikkei se itsellenikään ole sitä ominta aluetta, mutta kaipa siitä jotain osaisi sanoa. Henkilökuvauksesta olen muuten kirjoittanut jo, se löytyy täältä! ;) Jatko-osa tosin voisi olla hyödyllinen ihan jo vain senkin takia, että saisi samalla aikaiseksi päivittää nuo ikivanhat esimerkkikuvat... :D

   Poista
 4. Tossa onkin tullut jo tuo tuotekuvaus / sisällä kuvaaminen ja sen lisäks ois toki kiva kuulla jotain salaman käytöstä ja haasteista ja sit myös ois kiva kuulla jotain eläinten / lasten kuvaamisesta :D

  vinuski.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotekuvauksesta on sitten tulossa juttua toivottavasti vielä tämän vuoden puolella! Salamaa en itse oikeastaan käytä ollenkaan, joten siitä on tässä vaiheessa vähän hankala sanoa mitään. Lasten ja eläinten kuvaamisen vinkit on myös olleet toteutuslistalla, pitäisi vaan saada sopia malleja sellaista varten... Kiitos ideoista! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.