13. lokakuuta 2017

Ruskaretki Repovedelle

repovesiblogi-9534

repovesiblogi-9465

2

repovesiblogi-9442

repovesiblogi-9403

IMG_9400

repovesiblogi-9454

3

IMG_9503

repovesiblogi-9541

IMG_9567

repovesiblogi-9583

1

IMG_9413

Tältä näytti Repoveden ruska vielä parisen viikkoa sitten. Päivä oli lauantai, sää erittäin pilvinen, ulkoilemassa oli muutama muukin ihminen (ison parkkipaikan lisäksi autoja oli parkissa tienlaidassa ainakin puolen kilometrin matkalta) ja reitti juurikin se sama ketunlenkki, jonka lähes kaikki muutkin menivät. Kuvien suhteen odotukset eivät siis olleet kovin suuret, mutta pääsipä sentään retkeilemään ja itse nauttimaan niistä maisemista. Toivottavasti värit kuitenkin välittyisivät näistä kuvistakin edes vähän!

Väriensä ansiosta syksy on ehkä mun lemppariaikaa kuvaamisen suhteen. Ainoa häiritsevä asia vaan on ne päähän mönkivät hirvikärpäset. Koeta niitä sitten paniikissa saada pois pitkistä ja paksuista hiuksista... Tuollaisilla suosituimmilla ulkoilureiteillä en tosin ole hirvareihin vielä törmännyt, joten täytynee vain suosia niitä tähän aikaa vuodesta. Tai sitten lähteä Lappiin ruska-ajaksi – ei huono ajatus sekään. :D Tai sitten joku voisi vihdoin keksiä sen hirvikärpäsiin tehoavan hyönteiskarkotteen, jooko?

18 kommenttia:

 1. Upeat ruskan värit! <3 Ehdoton lemppari on kyllä tuo kuvaparin metsäpolku-kuva, tosi tunnelmallinen!

  www.tiiajuutinen.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyinen luonto on kyllä upea! Kiitos, kiva että tykkäät siitä! :)

   Poista
 2. Niin nättejä kuvia♡

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Wau! Onpa kivan näköset maisemat :)

  https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisemat olivat kyllä hienoja, voi vain kuvitella kuinka hienoja ne olisivat olleet vielä paremmalla säällä!

   Poista
 4. Kylläpä on värikylläistä! Ihania kuvia. <3

  viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia olet ottanut! Hirvikärpäset ovat kyllä rasittavia, vinkkaathan minullekkin kun sellainen toimiva karkoite löytyy?

  pikseleidenpaikka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Haha, eiköhän sellaisen ihmeen keksimisestä sitten uutisoida aika laajasti :D

   Poista
 6. Ihania kuvia ja ihana ruska! Mä tykkään erityisesti tuosta kuvasta missä joku kävelee sillalla. Nuo oksat kruunaa tuon kuvan!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.