14. kesäkuuta 2018

Kevään ylioppilaita (1/2)

Nelli-4

Nelli-5

Nelli-2

Nelli-11

2

Yo-Saku-2

Yo-Saku-12

Yo-Leevi-8

3

Yo-Leevi-1

1

4

Kiirekiirekiire on kuvannut taas aika hyvin kuluneita viikkoja. Mulla on ollut lyhyen ajan sisällä kaikkiaan kahdeksat ylioppilaskuvaukset, ja lisäksi muutama muu keikka sekä vielä muita töitä ja tietenkin ne omatkin ylioppilasjuhlat. Tekemistä on siis riittänyt enemmän kuin tarpeeksi, mutta onneksi valokuvaus on niin ihanaa työtä ja mulla on ollut ihan huikeita asiakkaita! <3 Ensi kesänä haluaisinkin todennäköisesti tehdä pelkästään valokuvaustöitä, kun se nytkin vaikuttaisi ihan mahdolliselta.

Ylioppilaskuvauksista on tulossa vielä toinenkin koostepostaus, kunhan vaan ensin saan kuvankäsittelyjonon purettua. Kiinnostaisiko teitä kuitenkin nähdä vielä myös minun juhla- ja potrettikuvia, vai onko kolme ylioppilasiin liittyvää postausta jo vähän liikaa? ;D

8 kommenttia:

 1. Onpa kivoja kuvia! Näistä välittyy niiin se fiilis kun itekin sai painaa lakin päähän pitkän opiskelurupeaman jälkeen :D Ja joo todellakin kiinnostaa nähdä myös sun kuvia! Kolme ylioppilaspostausta on ihan ok ;)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Täytynee varmaan sitten laittaa vielä pari yo-postausta linjoille... :D

   Poista
 2. Ompas hyviä kuvia tullut taas kerran! Innolla odotan seuraavaa osaa ja todellakin haluaisin nähdä myös sinun kuvia!

  VastaaPoista
 3. Tosi upeita kuvia! Varsinkin tuo ensimmäinen kuva on mun mielestä ihanan leikkisä ja eloisa <3

  https://mietinsinua.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia! Kaikki näyttää niin iloisilta ja onnellisilta, kun ovat lakin saaneet. :) Toista osaa odotellessa ja kiinnostaisi kyllä nähdä myös sinun kuvasi :D

  mimmim.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.