30. lokakuuta 2018

Ensimmäiset päivät Uudessa-Seelannissa - Mount Eden

auckland-3

auckland-21

auckland-3-2

auckland-18

auckland-19

auckland-19

auckland-17

auckland-8

auckland-16

auckland-15

auckland-20

auckland-5

auckland-22

Terveisiä Uudesta-Seelannista! Olen ollut täällä jo kymmenisen päivää, mutta nyt vasta ehdin saada ensimmäisen postauksen ulos. Kuvia on kyllä kertynyt senkin edestä, mutta täytyisi vain löytää aikaa niiden käsittelyynkin.

Matka tänne meni jopa yllättävän hyvin. Lennot olivat ajallaan viimeistä lukuun ottamatta, sain jopa molemmat laukkuni ehjänä perille ja ratsastus- ja ulkoiluvarusteet sekä suklaat pääsivät tullista läpi. :D

Olin Aucklandissa vajaat neljä päivää, eikä minulla ollut sen kummempia suunnitelmia tälle ajalle. Välilaskulla Hong Kongissa minulle kuitenkin selvisi, että suomalainen valokuvaaja, ketä seuraan Instagramissa, oli myös matkalla kohti Aucklandia, tosin eri lennoilla. Viestittelimme vielä perille päästyämme, ja seuraavana päivänä menimme yhdessä valloittamaan Mount Edenin. Menin siis mahdollisimman kauas Suomesta tutustumaan toiseen suomalaiseen... No mutta, pääasia on että kuitenkin tutustuin uuteen tyyppiin :D Menkää ihmeessä seuraamaan myös Sannin seikkailuja Uudessa-Seelannissa ja Australiassa, löydätte hänet täältä: @sannihei!

Muutamassa päivässä ja vielä hieman jet lagista kärsien en ehtinyt nähdä Aucklandia kovinkaan paljoa. Tiedän kuitenkin, että menen sinne vielä takaisin ennen Australiaan menemistä, joten miksi kiirehtiä? Suurimmat vierailemani paikat olivat tämä tulivuori sekä seuraavassa postauksessa esiintyvä kaupungin suurin puisto. Molemmat paikat olivat ihan kävelymatkan päässä keskustasta, täällä luonto on ilmeisesti aina lähellä <3

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Voi kun joskus itsekin pääsisin Uudessa-Seelannissa käymään!

  https://venlaslittlediary.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Todellakin kannattaa kyllä käydä joskus! :)

   Poista
 2. Ihania upeita kuvia tuolta! Jotenkin niin erilaista tuossa kaupungissa, viimetalvena mies kävi ajamassa eteläisen saaren ympäri prätkällä ja sai aika urbaaneita kuvia sieltä vuorilta tuliaisiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oi kuulostaa siistittyä! Ja joo, Pohjois- ja Eteläsaari ovat kyllä tosi erilaisia - kuulemma. Itsehän olen ollut vasta ihan täällä pohjoispäässä, mutta ilmeisesti täällä on joka paikassa tosi vihreää ja paljon kukkuloita, kun taas etelässä on vähän "karumpaa" ja enemmän vuoria :)

   Poista
  2. Toivottavasti pääset näkemään sen etelän, oli kyllä huikeita kuvia :)

   Poista
  3. Myös Eteläsaari on kyllä suunnitelmissa sitten huhtikuussa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.