29. lokakuuta 2014

Askolan hiidenkirnuilla

Käytiin lomalla iskän ja pikkusiskon kanssa Askolan hiidenkirnuilla. Itse hiidenkirnut nyt ei kovin kuvauksellisia olleet, 10 000 vuotta vanhoja reikiä kalliossa, jee. Maisemat oli kyllä hienot, tosin ei varmastikkaan parhaimmillaan tähän aikaan vuodesta... Kaksi viimeistä kuvaa on otettu paluumatkalta jostain pienestä puistosta.
Ää, vihaan tätä aikaa vuodesta kun ulkona on koko ajan niin synkkää, harmaata, pimeää, märkää ja kaikinpuolin masentavaa...

9 kommenttia:

 1. Uu toi sammalkuva on siisti! :)
  Iteki aikalailla vihaan tätä syksyä, on pimeetä ja märkää. Synkkää ja tylsää, se tekee ihmisen niin hurjan laiskaks, vaikka mitä yrittäis. :DD Kuvailutki jää vähälle, ku pimeys tulee tosi äkkiä aina, höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Jep, tulis nyt pian edes lunta tuomaan valoa! Tekisi kaueasti mieli kuvailla mutta kun kotana ollessa tosiaan on jo melkein pimeää (ei sillä, voisi koittaa hyödyntää sitäkin) eikä luonto nyt muutenkaan ole kauneimmillaan. Kissaa toki voisi koittaa kuvailla, jos hän suostuisi ulos... :D

   Poista
 2. Oi, vähänkö hienoja kuvia <3 vaikken kuvauksesta paljookaa ymmärrä :D

  -aino-

  VastaaPoista
 3. Haha, kiitos! :D

  Mut hei oothan kattonu jo tän postauksen , nii voisit ymmärtää vähän paremmin ainaki tosta tekniikkapuolesta? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo katoin nopeesti, mut voisin joskus ihan kunnol perehtyy :P

   Poista
  2. Haluut siis mun oppivan kuvaamaa sua paremmin ;) xD

   Poista
 4. Vautsi, upeita kuvia! Olet tosi taitava kameran takana:)

  http://sinissofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.