25. joulukuuta 2014

Aatolta


Pari säälittävää räpsyä eiliseltä. Ja nimenomaan räpsyä, viime postauksessa olin käyttänyt lähes jokaisessa kuvassa jalustaa, sillä saikin kivan tunnelmallisia kuvia. Käsivaralta kuvatessa ISOa joutui kuitenkin nostamaan huippuunsa, joten järkytyin hieman nähdessäni kuinka rakeisia nämä ovatkaan. Tosin, kunhan kaupat aukeavat niin ryntään säästöjeni kanssa Kärkkäiselle ostamaan itselleni joululahjan, jonka avulla pitäisi saada vähän parempia kuvia hämärämmissäkin olosuhteissa!

2 kommenttia:

 1. Nää on aika rakeisia joo, mut etenkin ylin kuva on siitä huolimatta ihanan tunnelmallinen (: Toi lumiukko (hiihtääkö se vai mitä se tekee?) on muuten hirmu söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, laiskuus iski, mutta oli silti pakko saada kuvia.
   Ja niin on! Teki melkein mieli vähän huijata ja laittaa tähän viime vuonna jalustan ja ajan kanssa otettu kuva samaisesta hiihtelevästä ukkelista... :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.