5. joulukuuta 2014

Viime viikoilta


Mun oli oikeasti tarkoitus tehdä nyt viikonloppuna eräs vinkkipostaus, mutta suunnitelmat muuttui kun älysin että mun pitää vielä tehdä pari projektia loppuun, lukea muutamaan kokeeseen, lukea äikän lukukirja loppuun ja joululahjojakin pitäisi ehkä alkaa miettimään... Jouluun on ihan oikeasti enää alle 3 viikkoa, apua!

Muutin siis suunnitelmiani hieman vähemmän töitä vaativaan postaukseen, sillä koulukirjat ei nyt kuitenkaan jaksa kiinnostaa. Mulla on jäänyt koneelle blogin aloittamisenkin jälkeen paljon yksittäisiä kivoja kuvia joita en sitten kuitenkaan ole syystä tai toisesta tänne laittanut. Okei, huijasin ehkä vähän otsikossa, sillä oikeasti nää on viime kuukausilta, lokakuusta tähän päivään.
Syksyiset auringonlaskut vaan on niin ihania! <3
Käytiin vähän iltakävelyllä suolla.
Tähän vaan tuli niin jännä valo!
Meidän piti kuviksentunnilla ottaa kuvia Orimattilan "nähtävyyksistä". 1. Täällä ei ole mitään nähtävyyksiä 2. Ulkona oli kolmen aikaan jo tosi hämärää ja 3. Muutenkin tosi ankean näköistä...
Innostuttiin vähän kuvailemaan Ainon undulaatteja, en vaan millään saanut valkotasapainoa kohdalleen sen kirkkaan keinovalon alla!
Joku ilta käytiin Pikku-Veskulla katsomassa vesiurkuja, vähän laimea esitys...
Tää on  muuten kännykällä otettu! Käytiin Ainon kanssa parin tunnin kävelylenkillä etsimässä uusia kuvauspaikkoja (ja löydettiinkin tosi jännä paikka!), siellä soramontulla oli silloin tosi sumuista ja jännän näköistä!
Näin sen kuuluisan harvinaisen valoilmiön tässä pari päivää sitten!
Lupauduin isänpäivälahjaksi tekemään iskälle uuden bannerin sen kotisivuille. Tästä on siis tarkoitus leikata tuo ruma tausta kokonaaan pois ja muutenkin vähän muokkailla vielä, en kuitenkaan malttanut olla laittamatta tätä tähän...
Meidän jouluvalot löytyy rappusista!

10 kommenttia:

 1. Tosi hienoja kuvia! :) Vihdoin löyty hyvä valokuvaus blogi.

  VastaaPoista
 2. Aivan upeat värit noissa ekoissa kuvissa <3 Kaunista!

  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmi ettei talvella oikein ole tuollaisia hienoja auringonlaskuja... :(

   Poista
 3. hienoja kuvia ja ihanat nuo jouluvalot portaissa :)

  VastaaPoista
 4. älyttömän hyviä kuvia!! :)

  VastaaPoista
 5. ompa tosi kivoja kuvia! Ja ihan mahtavaa, kun joku kuvailee samalla kameralla kun meikäläinen + tykkäilen sun blogista, kun annat vinkkejä tosi selkeästi. Varmasti on hyötyä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.