1. helmikuuta 2015

Katulamppuja räntäsateessa

Lauantai-iltana lähdin mummin kanssa ulkoilemaan ja päätin samalla myös hieman ulkoiluttaa kameraa. En yhtään tiennyt, miten kuvat pelkkien katulamppujen valossa onnistuisivat ilman jalustaa. Pelotti myös kameran puolesta, sillä ulkona satoi inhottavaa räntää! Mummikin oli hieman epäileväinen, miten noin pimeässä muka voi saada kuvia, ainakaan ilman salamaa. Vastaus: Yllättävän hyvin! Tiedän, ettei kaikista kuvista ehkä saa heti selvää, mitä niissä on, siitäkin huolimatta - tai ehkä juuri siksi - mä jotenkin pidän näistä.

Olisin halunnut tulla julkaisemaan näitä teille heti eilen, mutta olinkin unohtanut kameran USB-johdon kotiin. Tämä päivä sitten menikin aika pitkälti kaverin kanssa kuvaillessa ja niitä kuvia tulikin muutama sata... Ensin siis nämä pari hassua kuvaa pois alta, palaillaan ihmiskuvien merkeissä!

8 kommenttia:

 1. Tää blogi on tosi ihana! Värit sointuvat hyvin yhteen ja olet myös kaunis.

  VastaaPoista
 2. Tosi ihania kuvia sulla!! :-) käy tsekkaa miunki blogi jos kiinnostaa: www.iitukkainen.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. + Kiva mielenkiintoinen banner
  - Postauksissa tooodella paljon kuvia, minun makuun ainakin.

  http://more-than-we.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No, tämä on valokuvausblogi, joten siihen nähden kuvia ei minusta ole liikaa. Toki näytettävät kuvat voisi valikoida vieläkin tarkemmin, mutta en usko kykeneväni siihen :D

   Poista
 4. Onpa hauskoja kuvia, jotenkin niin erilaisia tunnelmaltaan! Kiva, että kuvailet kaikkea tällaista, mitä joku muu ei ehkä keksisi kuvata :) Se tekee tästä blogista persoonallisen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.