19. huhtikuuta 2015

Hylätty junarata

Lauantaina haluttiin Ainon kanssa lähteä vähän treenailemaan kameran molemmilla puolilla olemista. Tällä kertaa ei kuitenkaan menty keskelle metsää, kuten yleensä, vaan vanhan junaradan varrelle. Ihmisten ilmoille, hui! Tosin eipä tuolla hylättyjen junien luona ihmisiä tullut vastaan - ehkä ihan hyvä niin... Ja tuolla radalla missä kuvattiin ei sitten enää kulje junia ollenkaan, älkää tekään missään nimessä menkö toiminnassa oleville raiteille!

Neljän tunnin reissulta tulikin sen verran julkaisukelpoista materiaalia, että jaoin kuvat tällä kertaa kahteen osaan. Tässä ei siis todellakaan ollut vielä kaikki, palaillaan muutaman päivän päästä!

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja ootte molemmat tosi kauniita :)!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja kuvia ootte saaneet otettua! :-) mekin käytiin joskus kuvaamassa hylätyllä junaradalla, mut ei tullut näin kivoja kuvia, ja siellä kasvoi aika pitkää heinää niin ei näyttänyt niin hienolta :-D Ehkä pitäis käydä uudestaan kokeilemassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, molempien puolesta! :)
   Hei kannattaa varmaan käydä nyt keväämmällä kokeilemassa, jos ne heinät ei vielä olisi nousseet. En tiedä minkälainen pusikko tuollakin saattaa kesällä olla...

   Poista
 3. oottepa saanu kivoja kuvia otettua! :-) mun mielestä junaradalla saa oikein kivoja kuvia otettua! ei tietenkää kantti mennä toimivalle radalle, mutta just tollaselle missä ei junia kulje..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Olen samaa mieltä, oli tosi kiva kun löydettiin tuollainen turvallinen paikka. Eikä ne toiminnassa olevat radat usein näytäkään yhtä kivalle...

   Poista
 4. Moi, missä rata sijaitsee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahdessa ihan siinä Mytäjäisten uimarannan lähellä. Vaikea selittää tarkemmin, mutta jos ennen sitä rannan parkkipaikkaa kääntyy oikealle, niin sieltä alkaa yksi tuollainen vanha raide ja näkyy noita rakennuksia. Googleta Mytäjäisen veturihalli :)

   Poista
  2. Kiitos nopeasta vastauksesta! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.