8. huhtikuuta 2015

Viime kuukausilta

Koneelleni on jälleen ilmestynyt sekalainen nippu yksittäisiä kuvia, jotka ovat yksinäisyytensä takia jääneet julkaisematta. Korjataan asia nyt! Pyydän keväästä intoilijoilta anteeksi, osassa kuvista on nimittäin vielä hyvinkin talvinen maisema. Talvi näkyy seuraavassa kahdessa kuvassa sekä viimeisessä, voitte siis halutessanne sulkea silmänne niiltä! (Älkää minulta kysykö miten se on mahdollista...)

Olen muuten taas viime päivinä miettinyt kuvien sekä koko blogin leveyttä. Mun oman koneen näyttö nimittäin on hieman omalaatuinen, enkä osannut ottaa sitä huomioon blogia perustaessani. Tästä syystä kuvat saattavat näyttää teidän näytöillänne hieman suuremmilta kuin aluksi olin ajatellut, vaikka toki näyttöjä on muutenkin erilaisia. Aiemmin en oikein pystynyt muokkaamaan blogia kapeammaksi, sillä kuvat olisivat silloin tulleet sivupalkin päälle. Nyt kuitenkin löysin kodin, jolla ongelma olisi mahdollista korjata, mutta en siltikään tiedä mitä haluan. Kertokaahan oma näkemyksenne sivupalkista löytyvässä pienessä kyselyssä!

Keksin aivan mahtavan tavan välttää koulujuttuja: Ottaa esitelmän kuvat itse! Paljon hauskempaa kuin tiedon etsiminen, mutta kuitenkin tuntee tehneensä jotain esitelmään liittyvää! :D
Ei yhtään tylsä ja kulunut kuvauskohde? Jotenkin vaan silti tykkään tästä!

Yksi "hurrawhtanut" lisää ilmoittautuu! Varsinkin silloin talven pakkasilla tää oli mun huulten pelastus! Toiseksi parasta huulirasvaa, jota olen kokeillut, ja sitä parasta ei myydä enää... Plussaa toki myös luonnonmukaisuudesta ja sen sellaisesta. Miinusta hinnasta. Mutta suosittelen!


14 kommenttia:

 1. wow aivan sanoinkuvaamattoman upeita nää kaikki sun kuvat täällä blogissa! Muutenkin koko blogisi yleisilme on niin ihana! tykkään paljon :)

  VastaaPoista
 2. Melkeen tulee ikävä talvea kun kattelee näitä kuvia :) Hurrawit ei oo kyllä muhun iskeny yhtään :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä vähän, sellaista kunnon talvea ainakin (eikä mitään loskakelejä)! Harmi, mutta eihän kaikki sovi kaikille... :/

   Poista
 3. Voi ei - taas kerran ihan huippuihania kuvia! Tykkään tosi paljon sun kuvaustyylistä! :)

  VastaaPoista
 4. Vautsi mitä kuvia! Aloin seuraamaan :)

  VastaaPoista
 5. Voi että kuinka kauniita kuvia ♥

  http://theneverendingstoory.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Hui, ihan mahtavia kuvia! Varsinkin kaksi viimeistä ihan upeita! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.