5. toukokuuta 2015

Kevätkukkia

Innostuin pitkästä aikaa kuvaamaan kunnolla kukkia. Joku voisi ajatella, että näiden ottaminen oli jotenkin vaikeaa, mutta ei se todellakaan ollut! Kuvat on otettu ihan ulkona ilman mitään apuvälineitä, laskin vain valotusta tarpeeksi, jotta taustasta tulee tumma. Paria kuvaa on käsitelty vähän enemmän, mutta paria taas ei paljoakaan.

Asiasta toiseen: Moni teistä on varmasti kuullut Blogilistan lopettamisesta. Tämä on minusta todella harmi, sillä Blogilista on mahtava palvelu löytää uusia blogeja luettavaksi sekä tietysti bloggaajille hyvä paikka löytää lukijoita. Mutta oletteko jo kuulleet uudesta Blogipolusta? Blogipolku toimii samalla periaatteella kuin Blogilista, sinne voi lisätä oman bloginsa, blogeja voi selata tunnisteilla, uudet postaukset tulevat etusivulle sekä blogeja voi seurata Blogipolun kautta. Mutta lisäksi sieltä löytyy bloggaajien järjestämiä kilpailuja, haasteita, Blogipolun haasteita ja sivustolle on tulossa keskustelupalstakin! Palvelu on vielä melko alkutekijöissä, mutta kunhan lisää bloggaajia saataisiin kiinnostumaan, niin tuosta varmasti tulee mahtava sivusto! Minä ainakin olen innoissani, menkää ihmeessä lisäämään bloginne!

18 kommenttia:

 1. Ihania kukkakuvia :) Toi toisiks viimeinen kuva on ihan sairaan hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, se on näistä munkin lemppari! :)

   Poista
 2. Pitää kokeilla tota blogipolkua! Multa onkin puuttunut nuo muutkin seurauslinkit jo jonkin aikaa :)

  VastaaPoista
 3. Sul on kyl ihan mahtavii kuvii! Toi viimeinenkin kuva oli nii hieno, erilainen, harvemmin törmää näin hyviin otoksiin blogeissa!

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja nämä kuvat kun ne on tuollaisia tummia eikä kirkkaita niinkuin joka paikassa!
  Ps. Tulipa aikamoinen sanahirviö tuosta lauseesta :D

  http://minunvalokuvia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se vähän oli tavoite, kun niitä kirkkaita tosiaan tuntuu näkyvän vähän joka paikassa näin kevään tullen! :)

   Poista
 5. vautsi! älyttömän kivoja kuvia!
  en ollut ollenkaa kuullu blogipolusta, pitää käydä melkeen tsekkaamassa:-D

  http://vievies.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kannattaa käydä kurkkaamassa! :)

   Poista
 6. Mä olenkin jo sun blogin rekisteröitynyt lukija! Tosi tosi kivoja kuvia koko blogi täynnä :3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.