28. kesäkuuta 2015

Nuuksio

Nuuksion kansallispuistossa olikin yllättävän hienot maisemat, siis siihen nähden että joillain tuntuu olevan oletus sen olevan pelkkää tavallista metsää joka nyt olisi hienoa helsinkiläisille. Mutta on se oikeasti aika hieno paikka! Sitä luonnon rauhaa tosin täällä päin löytyy enemmän vaikka asfalttitien vierestä kuin Nuuksiosta lämpimänä lauantaipäivänä, mutta Korpinkierroksen kaukaisimmissa kohdissa löytyi sitäkin välillä muutaman minuutin ajan. Tai siis mulle ainakin luonnon rauha tarkoittaa myös sitä, ettei koko ajan ole vastaantulijoita ja jostain kuulu kovaäänistä puhetta. Varsinkin alkumatkasta puiston polut sitä paitsi muistuttivat enemmänkin mun käsitystä tiestä, mutta ymmärtäähän sen suosion.

Ilmapiiri oli myös melko kansainvälinen ja tuntuikin että yli puolet ulkoilijoista oli turisteja. Meidät myös laitettiin johonkin japanilaiseen TV-ohjelmaan... Niin ja itikoita oli yllättävän vähän, mun kimpussa oli koko päivän aikana vain kaksi (2!!!), vaikken edes käyttänyt mitään hyttyskarkotetta. Missä ihmeessä ne kaikki oli? Tai ei, pysykööt vaan piilossa, saisi vähentyä täältäkin...

Oletteko te käyneet Nuuksiossa?

14 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja tosi mukavan oloinen paikka! En ole käynyt Nuuksiossa mutta nyt alkoi tekemään mieli, niinkuin moneen muuhunkin paikkaan...

  http://minunvalokuvia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja onhan tuo käymisen arvoinen paikka :)

   Poista
 2. Oot älyttömän hyvä kuvaamaan, nääkin on niin ihania ja onnistuneita kuvia :)
  Oon joskus pienenä käynyt Nuuksiossa, nyt tonne olis kyllä kiva päästä kuvaamaan!

  http://emma-huudaonnesta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia, niin kesäisiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kesäiseltä tuo päivä (vihdoin) tuntuikin! :)

   Poista
 4. Sulla on kivan olonen blogi, ihania kuvia! Parannusehdotuksia: aika villi tausta ja kuvat liian isoja (lataa hitaasti, menee mielenkiinto)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   Mä itse tykkään tuosta taustasta, vaikka eihän se mikään yksinkertaisin mahdolinen ole. Täytyy varmaan taas seuraavaksi katsoa jos jotain vähän simppelimpää. Kuvat ei mulle lataudu kovin hitaasti (ainakaan koneella), harmi jos sitten toisilla kestää paljon kauemmin :/ Mutta kiitos parannusehdotuksista!

   Poista
 5. Blogisi pääsi kuuden parhaan joukkoon mun linkkaa blogisi-postauksessa! :)

  --->www.venla-cecilia.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Tosi upeita ja tunnelmallisia kuvia täällä blogissa! Ja puhuit kyllä niin asiaa tuossa tekijänoikeuspostauksessa! Myönnän että on netin kuvia tullut käytettyä joskus nuorempana itsekin ajattelemattomuuttaan ja tietämättömyyttään, mutta nykyään en enää ikinä käytä tai julkaise netistä otettuja kuvia mistään. En vaikka olisi kuinka ihania. Ei lähteeksi riitä mikään we ♥ it, vaikka se niin yleisessä käytössä onkin, joku sen on sinne ladannut ja itse ottanut. En minäkään tykkäisi jos joku ottaisi mun kuvan käyttöön, koska se nyt sattui vaan löytymään flickristä. Tuntuu ettei ihmiset tajua tätä, tai sitten heitä ei vaan kiinnosta. Usein nimittäin huomaa, että ihmiset, jotka asiaan huomioa kiinnittää on niitä, jotka ei itse tee jotain luovaa, kuten musiikkia tai harrasta valokuvausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Hyvä että sinäkin olet myöhemmin ymmärtänyt ettei niitä toisten ottamia kuvia käytetä luvatta. Ja tosiaan tuossa We♥It:ssä on vielä se, ettei kuvan palveluun lataaja edes välttämättä ole kuvan alkuperäinen ottaja...

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.