16. heinäkuuta 2015

KissanvahtiKuvaterveisiä Mikkelistä! Vietin siellä muutaman päivän kissan- ja talonvahtina yhdessä mummin, papan ja pikkusiskon kanssa. Paljon tuli kuvattua muutaman päivän aikana. Jotain siitä määrästä kertonee se, että pelkästään säilytettävistä kuvista postauksiin päätyvien kuvien karsimiseen (kyllä, pelkästään karsimiseen, ei käsittelyyn) sain kulutettua tunnin... No mutta bussissa on aikaa! 

Nämä kuvat ovat siis pelkästään tuon talon pihasta ja sieltä lähialueilta. Käytiin me vähän Mikkelin nähtävyyksiäkin katselemassa, mutta ne kuvat eivät enää mahtuneet tähän postaukseen. Lisää siis tulossa!

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ! :)
  http://jjjbloggaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Haha, toi neljänneksi viimeinen kuva näyttää ihan ku kisu ois ottanut ite sen kuvan :-D Mutta tosi kivoja kuvia, taas :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no jos sitä niin haluaa katsoa... :D Kiitti!

   Poista
 3. Aivan älyttömän upeita kuvia, varsinkin tuo toisiksi viimeinen! Jään seurailemaan tätä!:)

  http://heidieveliina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. wou, upea tuo tokavikakuva! Ja nämä muutkin :)

  https://more-than-we.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Ihana kisumisu! Diggaan kyl näist sun kuvist ihan mielettömästi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä on! Saisi vaan olla vähän seurallisempi kun tuollakin oli koko ajan jossain ulkona seikkailemassa ja kävi sisällä vaan syömässä... :D Kiitos paljon!

   Poista
  2. Voi sentään, mut eiks ne kisut oo vähän semmosia maailmanmatkaajia :D

   Poista
  3. Haha, niin ne taitaa olla, ainakin ne jotka pääsevät ulos. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.