22. heinäkuuta 2015

Mikkeli sightseeing

Toinen osa niitä Mikkelikuvia (edelliseen tästä). Isovanhemmat ja pikkusisko lähtivät mukaan Kenkäveroon ja Mikkelipuistoon, mutta seuraavana päivänä lähdin ihan yksin turisteloimaan keskustaan. Sieltä löysin kauppakeskukset Akselin ja Stellan, torin, Tuomiokirkon ja Naisvuoren. Olisin jopa mennyt museoon (onko musta tulossa vanha vai mitä...?), jos se ei olisi ollut kiinni. Ja sittenhän ne tärkeimmät taisi olla nähty. Ihan kivahan se pieni keskusta oli, mutta en tajua miten siellä oli niin paljon ihmisiä (ja varsinkin turisteja, miten niitä olikin niin paljon?!) sateisena päivänä...

12 kommenttia:

 1. Tosi ihania kuvia ja oot nätti! :)

  http://minunvalokuvia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Mukavan kesäisiä kuvia! Viides kuva nousee mun lemppariksi.

  VastaaPoista
 3. Pakko vaan joka kerta ihailla näitä sun ottamia kuvia... Osaispa itekin noin hyvin! :-)

  VastaaPoista
 4. Niin kivoja kesäisiä kuvia oot ottenut! :--)

  http://starrynight-emma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. On kyllä hienoja kuvia, itsekkin näitä kohteita olen kuvaillut kun näin mikkelistä olen. :)

  vinuski.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja joo, tässäpä varmaan oli suurin osa Mikkelin tunnetuimmista kuvauskohteista... :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.