27. lokakuuta 2015

Lapakisto pt.2

IMG_8791_edited

IMG_8771_edited

IMG_8806_edited

IMG_8847_edited

IMG_8821_edited

IMG_8868_edited

IMG_8905_edited

IMG_8937_edited

IMG_8934_edited

IMG_8940_edited

IMG_8962_edited

IMG_8958_edited

IMG_8978_edited

IMG_8998_edited

IMG_8971_edited

Syyslomalla sain Ainon raahattua (tai no, saatto se lähteä ihan vapaaehtosesti) mun mukaan Lapakiston retkeilyalueelle muutamaksi tunniksi. Olen tuolla tosiaan kerran viime talvena käynyt, mutta koska se on niin lähellä (Nastolassa) ja kiva paikka, niin olihan se kiva taas mennä ulkoilemaan, liikkumaan, kuvaamaan ja muuten vaan viettämään aikaa hyvän kaverin kanssa! Mentiin tosin sama reitti kuin mä iskän kanssa viimeksi, kun ei kahdestaan uskallettu lähteä seikkailemaan, haha. Uusia reittejä ja hienoja maisemia tuolla varmasti vielä riittää useammallekin kerralle!

Se kuvaamisosio oli muuten huomattavasti mukavampi myös kuvaavan kaverin kanssa. Sai ihan oikeasti kuvata rauhassa ja keskittyä siihen (+Sain myös mallin näyttämään selkäänsä maisemissa, se tuo kivan lisän!). Toivottavasti se näkyy myös lopputuloksessa! Meillä tosin sitten kestikin sen reitin kiertämisessä varmaan tupla-aika, kun vähän väliä kykittiin kamerat vierekkäin jossain puskassa... :D

Loman aikana muuten vähän päivittelin noita valokuvausvinkkejä lähinnä kuvien osalta. Niistä kuvista nimittäin meni vanhempien postausten kohdalla lähes kaikki uusiksi, ihan vaan koska en enää ollut yhtään tyytyväinen niihin. Ehkä se meinaa, että olen jotenkin kehittynyt tai jotain, mikä on tietysti hyvä asia. En kuitenkaan tiedä, haluanko samaa urakkaa taas vuoden päästä... Käykää kuitenkin viimeistään nyt lueskelemassa niitä postauksia, jos ette vielä sitä ole tehneet! ;)

Oletteko te Päijät-Hämeen alueen lähistöllä asuvat jo käyneet Lapakistossa?

10 kommenttia:

 1. Ah, niin kauniita kuvia! Pakko päästä itsekin kuvailemaan jonnekkin rauhalliseen metsään.

  http://noorahoo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kannattaa kyllä mennä, ja vielä mahdollisimman nopeasti, kun joissain puissa vielä näkyy värikkäitä lehtiä! ;)

   Poista
 2. Ihania kuvia. :)

  http://polkuapitkineteenpain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Tosi ihania kuvia! Kuvaaminen on kyllä huomattavasti hauskempaa kaverin kanssa :)
  http://minunvalokuvia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Niinpä, pitäisi varmaan useammankin... :)

   Poista
 4. Upeita kuvia! Ensimmäinen ja viides kuva on kyllä lemppareita :)

  VastaaPoista
 5. Wautsi mitä kuvia! Oot kyllä niin taitava :)

  http://jenzkusmile.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.