11. helmikuuta 2016

Linkkaa blogisi! (+suosikkisi)

IMG_2236_edited

Olisiko vihdoin aika tämänkin blogin ensimmäiselle linkkaa blogisi -postaukselle? Kyllä! Mun mielestä tällaiset postaukset on todella kiva tapa tarjota vähän näkyvyyttä muidenkin blogeille ja olenkin kiitollinen kaikille heille, jotka ovat minun blogini omassaan esitelleet. Tietysti sitten myös bloggaaja saa uutta lukemista lukulistalleen ja esittelypostauksesta voi aina löytyä uusia suosikkeja. Ja sinulla ei ole blogia, älä vielä lopeta lukemista! Näitä linkkailupostauksia on alkuvuoden puolella näkynyt paljon, joten piti keksiä tähän pari ei niin tavallista juttua...

Ensinnäkin haluan kertoa teille jotain: Bloggerinkin kommenttikenttään voi tehdä hyperlinkin! Okei, moni varmasti tietääkin tämän jo, sillä kyllähän se kommentin seassa oleva linkki näyttää paljon siistimmältä tekstinä kuin sellaisena http:// -alkuisena pitkänä rimpsuna, jota kaiken lisäksi ei edes voi suoraan klikata (paitsi jonkun lisäosan kanssa?) vaan se pitää kopioida ja aarght!

Linkin tekeminen onnistuu helposti, kun täytät tähän koodinpätkään haluamasi jutut:

<a href="http://TÄHÄN OSOITE">TÄHÄN HALUAMASI TEKSTI (ESIMERKIKSI BLOGIN NIMI)</a>

Ei kuulosta kovin vaikealta, eihän? Itse ainakin mieluummin klikkaan tuollaista linkkiä! Ennen linkin tekemistä kannattaa tosin tarkistaa, että kyseisen henkilön blogissa linkit erottuvat tekstistä, muuten ne voivat jäädä kokonaan huomaamatta. Ja toki kannattaa myös tarkistaa linkin toimivuus kommentin esikatselussa.

Esittelen tietenkin erillisessä postauksessa teidän linkkaamistanne blogeista parhaat (jota varten muuten blogisi linkkaamalla annat minulle luvan käyttää banneriasi), mutta lisäksi ajattelin vielä arpoa yhden esiteltävän blogin. Tähän arvontaan voit osallistua linkkaamalla myös 1-5 suosikkiblogiasi, joita voisit suositella minulle. Tai jos sinulla ei ole omaa blogia, voit silloin saada mahdollisuuden myös vlogisi tai instagramisi lyhyeen esittelyyn! Näin haluan antaa mahdollisuuden myös niille blogeille, vlogeille ja instoille, mitkä eivät välttämättä juuri minulle ihan kolahtaneet.

Luettavien blogien suhteen en ole kovin nirso, sillä 150:n blogin lukulistaltani löytyy esimerkiksi valokuvausta, lifestyleä, hevosia, muotia, kosmetiikkaa, ruokaa, taidetta, kirjoitusta... Olen siis melko kaikkiruokainen - kunhan se blogi vaan on todella hyvä!

Suosikkiblogeinanne toivoisin teidän erityisesti linkkaavan hyviä, englanninkielisiä (tai vaikka ruotsinkielisiäkin) blogeja, joista löytyy paljon upeita kuvia ja kohtuullisesti melko helppolukuista tekstiä. Sellaisia jos teidän lukulistoilta löytyy, niin kertokaa! Mutta tosiaan kaikki muutkin suosittelun arvoiset kelpaa.

Eli tiivistettynä:

1. Linkkaa kommentteihin blogisi hyperlinkkinä ja kirjoita lyhyt esittely. (poistan kommentit, joissa tätä kohtaa ei ole noudatettu oikein!)

2. Jos haluat osallistua arvontaosuuteen, linkkaa myös vähintään yksi suosikkiblogisi. Muiden blogeista ei tarvitse kirjoittaa esittelyjä (vaikka saa toki kertoa perusteluja).

3. Jos sinulla ei ole omaa blogia, linkkaa kommentteihin vähintään yksi suosittelun arvoinen blogi sekä oma YouTube-kanavasi tai Instagram-tilisi (sen täytyy tietenkin olla julkinen).


Toivottavasti osasin selittää tämän nyt jotenkin järkevästi, heh... Saa kysyä jos on kysyttävää! Aikaa linkkailla on helmikuun loppuun saakka!

201 kommenttia:

 1. Olen lukenut blogiasi tovin, joten rohkenen linkata omanikin tähän. : D
  Five Minutes Daylight Left on 18-vuotiaan lukiolaisen blogi, jonka tekstit keskittyvät aiheiltaan pitkälti piirtämiseen sen eri osa-alueilla. Myös musiikki, kuulumiset ja mielipiteet vilistävät toisinaan aiheina teksteissä. Omat ykkössuosikkiblogini taitavat olla Evil Fate Eternity ja Art by Eija Halonen.

  VastaaPoista
 2. OLDER THAN YESTERDAY

  Täällä kirjoittelee 19-vuotias lukiolainen ja entinen vaihtari! Kirjoitan monipuolista lifestyle-blogia, jossa näkyy mm. matkapostauksia, arkipäivän höpötyksiä ja vähän kosmetiikkajuttujakin. :)

  Tässä myös pari blogia, jotka kuuluvat mun suosikkeihin:

  http://kristakuparinen.blogspot.fi
  http://kenzas.se

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkeistä! :)
   Selvennyksen vuoksi, jos joku tämän kommentin lukee, niin haluaisin myös ne lemppariblogit hyperlinkkeinä, mutta menköön nyt tämän kerran :D

   Poista
 3. Elli Amandaily

  19-vuotiaan, ensimmäistä välivuottaan viettävän tytön lifestyleblogi:) Tän hetkinen lemppariblogi taitaa olla Down below the surface!

  VastaaPoista
 4. Fifty Ways (Huii, en ookkaan aikasemmin tajunnut linkittää näin!? Onnistuinkohan?)

  Blogia kirjoittaa 19-vuotias kameran molemmilla puolilla viihtyvä tyttö. Postauksissa näkyy paljon kosmetiikkaa, vaatteita ja lifestyleä ripauksella vaaleanpunaista.

  Ehdoton suosikkiblogini on Julia Toivola <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin toimii kaikki linkit, kiitos osallistumisesta! :)

   Poista
 5. Bottle of Love

  23-vuotiaan kajaanilaistytsyn hyvän mielen lifestyleblogi: arjen kuulumisia, sisustusta, reseptejä, kauneutta ja muotia positiivisilla fiboilla :)

  Mun lempiblogi on FluffyLelle

  VastaaPoista
 6. H I L J V: 16-vuotias tyttö Salosta postailee lähinnä luontokuvia ja kun mahdollista, matkustuskuvia. Tekstit ja lifestylehöpöttely on aika pienessä osassa tätä blogia... :-D

  Mun lemppareita ovat:
  Tickle your fancy
  Training Drama
  Novilunio
  (Ja sun blogi, mutta sen linkkaaminen on ehkä vähän turhaa... :-D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun blogia tulee kyllä myös luettua aika usein... :D Lemppareista tosin löytyi pari uuttakin, kiitos myös niiden linkkaamisesta! :)

   Poista
 7. Vilhelmiina Lyydia

  15 / LIFESTYLE / VALOKUVAUS
  Olen tänä vuonna 16-vuotias täyttävä tyttö Etelä-Suomesta ja blogia olen kirjoitellut kohta vuoden. Postaukset sisältävät kuulumisia, vinkkejä ja lähes aina tekstiä. Valokuvaaminen on yksi tärkeistä harrastuksistani, joten julkaisen postauksissa myös runsaasti valokuvia. Blogissani seikkailevat myös meidän kaksi rakasta ranskanbulldoggiamme <3

  Lemppariblogeja on todella paljon, mutta tällä hetkellä ykkössuosikkini on Iida's Inspiration

  Instagramini: @vilhelmiinalyydia

  VastaaPoista
 8. 20-vuotias kulttuurintutkimuksen fuksi kirjoittelee blogissaan La muse de poupée Docteur esimerkiksi elokuvista, tv-sarjoista, piirtämisestä, käsitöistä, diy-jutuista, musiikista ja ylipäänsä elämästä.

  Jos lukuisien seuraamieni joukosta pitäisi valita suosikkini, ne olisivat: Not Always So Interesting Everyday Blog, Cinema Lozenge, Kissa Kamerassa ja Helmihytti

  VastaaPoista
 9. Simple is beautiful
  21-vuotiaan parturi-kampaaja opiskelijan lifestyle-tyylinen blogi!

  VastaaPoista
 10. Erilailla

  Positiivisen asenteen kanssa elävä, kroonisesti sairaan ja kosmetiikkaa rakastavan, vuonna 1996 syntyneen lifestyleblogi.

  Yks lempiblogeista on ehottomasti Maailma nauraa mukana :)

  VastaaPoista
 11. Eleonoora on enimmäkseen valokuvausblogi, mutta välillä on myös vähän tekstiä seassa. Tällä hetkellä erilaisesta elämäntilanteesta johtuen postaustahti on melko harva, mutta toivotaan että kesän saapuessa taas aktivoidun. Tervetuloa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linkki ei ihan suoraan toiminut, mutta sain sen osoitteen sieltä kuitenkin poimittua :)

   Poista
 12. Valoherkkä
  Vasta hiljattain käyntiin pyörähtänyt valokuvausblogi maustettuna ripauksella lemmikkejä ja muuta hauskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudet valokuvausblogit on aina mielenkiintoisia, kiitos linkkaamisesta! :)

   Poista
 13. Eevisi
  17-vuotias omilleen muuttanut lukiolainen kirjottelee lifestyleblogia!:-)

  VastaaPoista
 14. LIFESTYLE BY Maiju Kristiina

  Tamperelaisen parikymppisen nuoren naisen elämän kattava blogi, suurine hyvälaatuisine kuvineen ja suloisine myday -postauksineen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linkki ei ihan suoraan toiminut, mutta sun blogi onkin mulle jo entuudestaan tuttu :)

   Poista
 15. Orvokin vuosi
  Blogia pitää 22-vuotias masennuksesta kärsivä opiskelija, joka tykkää muun muassa kirjoittamisesta ja kirjoista. Postauksia eri aiheista, esim. runoja, joskus synkempää vuodatusta ja joskus höpöttelyä paremmalla fiiliksellä, satunnaisesti innostun myös esim. käsitöistä.

  Linkkaan nyt vaikka pariksi suosikiksi nää (ja mun blogin sivupalkissa on listaa muista suosikeista, jos haluat sieltä etsiä luettavaa)
  Auringonkukkatyttö
  Kun löysin voikukat

  VastaaPoista
 16. Pennin pyörittäjä

  Connemaranponin arjesta kertova hevosblogi, joka on vasta vähän aikaa sitten kasattu kokoon. Itse olen vielä vähän amatööri ponin omistaja ja kieltämättä bloggaaminenkin omalla naamalla on vasta nyt tullut elämääni.

  Valokuvaan ja pyrin (uskaltaa :D) laittaa laadukkaita kuviani esille. En ole ihan vielä osannut päättää mitä kaikkea blogissa jaan, mutta eiköhän se ole aika selvää, että ainakin ponin arkea ja hevoskuvia ;)

  Voikohan enää ajatuksettomammin esitellä.. no eiköhän enemmän saa irti kun klikkaa linkkiä ja käy kurkkaamassa!

  VastaaPoista
 17. NELLAJOSEFIINA

  Blogi kertoo pian 15-vuotta täyttävän tytön hevosten täyttämästä arjesta. Mukana seikkailevat niin vuokraponi kuin ratsastuskoulunkin ponit!

  VastaaPoista
 18. Solo Cose Belle

  21-vuotiaan oululaisen kauppatieteiden opiskelijan lifestyle- ja muotiblogi, jossa aiheina usein myös ruoanlaitto, mielipiteet, elokuvat, tv-sarjat ja pelit.

  VastaaPoista
 19. Blogini nimi on Heimwee ja olen kohtuullisen uunituore tulokas blogimaailmassa. Olen 17-vuotias lukiolainen, vähän tämmönen häslääjä, ja kirjoittelen elämäntapamuutoksesta, ruokavaliosta ja liikunnasta. Tai ainakin yritän kovasti muuttaa tapojani. Blogissani nähdään aj tullaan näkemään onnistumisia, epäonnistumisia, itkupotkuraivareita, treeniohjeita, reseptejä ja kaikkea jotenkin aiheeseen liittyvää tai ainakin sitä sivuavaa. Pyrin kirjoittamaan kaunistelematta, sillä mielesstäni monet elämäntapablogit yms. ovat turhan siloteltuja. Tervetuloa lukemaan!

  Arvonnan puolesta voisin suositella sinulle ainakin tätä blogia... :)

  Ps. Kirjoitan kommenttia nyt toista kertaa, koneeni kaatui ensimmäisellä kerralla juuri lähettäessä, enkä ole varma tuliko ensimmäinen perille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan tullut kommentti aiemmin perille. Kiitos linkeistä! :)

   Poista
 20. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia Juutinen Photography

   18-vuotiaan oululaisen valokuvailijan kuvapainotteinen blogi. Takana vuoden verran videopainotteista media-alaa Oulussa, vuoden mittainen valokuvaus-kurssi Kuusamossa ja tällä hetkellä suoritan kuvallisen ilmaisun perustutkintoa Torniossa.

   Poista
  2. Kiitos osallistumisesta, sun blogi onkin mulle jo hyvinkin tuttu :D

   Poista
 21. JOKAISELLA ASKELEELLA

  olen melko tuore bloggaaja, mutta olen jo aivan hurahtanut tähän touhuun! kerron pääosin masennuksesta parantumisesta. kehopositiivisuutta ja hyvää mieltä!

  tässä myös mun lemppariblogi!

  VastaaPoista
 22. Pian 18-vuotiaan amatöörikuvaajan valokuvausblogi. Tekstiä on tarkoitus jatkossa tulla enemmän ja ehkä myös englanniksi. Vielä melko tuore tapaus ja sen varmaan huomaa postauksista!
  Minna photography

  VastaaPoista
 23. Juuri 17 vuotta täyttäneen tytön blogi täynnä runoja ja kuvia. Kirjoittelen fiiliksen ja inspiraation pohjalta :)

  Kauneuden illuusio

  Lemppari blogi

  VastaaPoista
 24. Sandra Toom
  18-vuotias tamperelainen amatöörikuvaaja. Olen todella huono kirjottamaan mitään, ja se näkyy blogissani tekstien mitättömyytenä. Sen sijaan olen panostanut erityisen paljon valokuviin ja luokittelisinkin blogini valokuvausblogiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä, seuraankin sun blogia jo! :)

   Poista
 25. Muutin just Espanjaan asumaan koska on välivuosi ja miks ei. Tän jälkeen lähen ehkä Itävaltaan tapaamaan mun entistä host perhettä. Näiden asioiden inspiroimana kirjotan hetkistä maailmalla, elämän oivalluksista ja muistoista. Blogi painottuu tekstiin sillä lailla, että pidän sen mielenkiintosena ilman että tulee kilometripostauksia.

  Ainii, oon siis 19-vuotias tyttö ja suuntautumassa elokuva-alalle!

  sataakohan huomenna?

  VastaaPoista
 26. Jenny's Photo World
  Olen 00-syntyinen tyttö pirkanmaalta. Harrastan valokuvausta ja hevostelua. Blogini tiivistettynä on hevosblogi kera valokuvauksen ja kevyiden lifestyle-tyylisien postauksien.
  Teksteissä, kuvissa ja videoissa pääset seurailemaan yleensä arkeani kera kahden nelijalkaisen karvakorvan, Nallen ja Possen.

  Törmäsin muuten blogiisi, kun olit blogiini kommentoinut. Kurkkasin heti tänne, sinunkin blogiin, ja kiva että löysin, jäin heti seurailemaan ja ainakin ensivaikutelmaltaan todella hyvä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä ja tervetuloa seurailemaan! :)

   Poista

 27. Saara Auvinen

  Kerron elämästäni vakavan hevos onnettomuuden jälkeen. Olin hevosalan yrittäjä (valmentaja & ratsuttaja). Toivottavasti linkitys toimii, sillä mun käsien motoriikka ei. :D Siksi tämä kommrntointi jääkin tältä erää tähän. :)

  VastaaPoista
 28. Jordanilla - Mukaan Suomen Ihanimmat Häät TV-ohjelmaan

  Postauksessa kerron uudesta AVA kanavalla alkavasta uudesta hää ohjelmasta, jossa olemme mukana. Muuten blogini kertoo elämästä 23-vuotiaan miehen silmin. :)

  VastaaPoista
 29. katilahtinen.blogspot.com

  kaheksan päivän päästä 18-vuotias:D tyttö kirjottaa matkusteluistaan ja kaikesta oikeestaan...

  suosikit:
  kenzas.se
  angelicablick.se

  VastaaPoista
 30. With a Smile and a Song on 23-vuotiaan 2. vuoden merkonomiopiskelijan "sekametelisoppa"-blogi, jossa postauksia ja arkea tarkastellaan vammaisuuden, suolistosairauden ja niiden tuomien haasteiden kautta - positiivisella asenteella.

  VastaaPoista
 31. Dream of life
  Just 26-vuotta täyttävä nainen kirjottelee arjesta, kosmetiikasta,muodista, matkustelusta. Blogista löytyy myös ihania reseptejä, sillä olen kova tyttö kokkailemaan ja leipomaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä, vaikkei se ihan suoraan toiminutkaan :)

   Poista
 32. Spread your wings
  Täällä kirjoittelee 20-vuotias opiskelija, kenellä on pää pilvissä mutta jalat maassa. Olen aina menossa, hyvin sosiaalinen, ulospäinsuuntauntunut ja viihdyn kameran molemmilla puolilla. Intohimoihini kuuluu mm. matkusteleminen, juhliminen, pukeutiminen, eläimet ja shoppaileminen. Rakastan kaikkea pehmoista, kimaltelevaa, pitsiä ja vaaleanpunaista. Bloggaaminen on minulle rakas harrastus ja kirjoittelen kaikkea maan ja taivaan väliltä! :-)

  Tässä myös yks mun lempi blogeista :-)

  VastaaPoista
 33. Roosan pikseliblogi

  22-vuotias psykologianopiskelija jakaa valokuvia ja kokemuksia opiskeluista. Viime aikoina valokuvaus on ehkä ollut vähän vähemmän esillä blogissa, oikeassa elämässä ei niinkään :)

  VastaaPoista
 34. maalta kotoisin

  Epäsäännöllisen aktiivinen lifestyle blogi. Lähihoitajan mietteitä arjesta, käsitöistä, ruuasta jne. Pientä hiljaisuutta ja ulkoasukriisiä ollut, mutta viritteillä on muutamia uusia juttuja :)

  Koiria maalta

  Toinen blogini, ajatuksia koirista, niiden omistamisesta ja koiramaailman aivoituksista. Kahden sekarotuisen elämää ja taivalta harrastusrintamalta. Ja tietysti koiranomistaja, joka aikoo tehdä kaiken toisin kuin muut.

  Haaveena hyvä kuva
  Ihmekoirat
  Kaksinaamainen

  Toivottavasti linkit menivät oikein ja muistin osoitteet:D

  VastaaPoista
 35. Unihiekkaa hiuksissa on meikäläisen blogi, joka sisältää 23-vuotiaan opiskelijatyttösen elämää ja pohdintaa. Tavoitteena löytää hyvinvointi luontoa ja itseä kunnioittaen. :)

  Mun pitkäaikainen lemppariblogi on So restless joten suosittelen vilkaisemaan sitä, jos ei ole vielä tuttu. :)

  VastaaPoista
 36. Not twice on oma blogi ja on 17-vuotiaan lukiolaistytön lifestyle blogi, jossa pyrin jakamaan hyvää positiivista asennettani muille!

  Saijis on ollut ehdoton lemppari jo vuoden päivät!
  Stay fresh blogi tuli vasta vähän aika sitten tutuksi mutta päässyt ehdottomasti lemppareiden joukkoon!

  VastaaPoista
 37. Meikän blogi(Kaksinaamainen) olikin tuolla jo mainittu, kiitos tästä Jennylle <3 Tulen siis ilmiantamaan omat suosikkini sun blogin lisäksi, heh! :)

  Sydämellä Niina
  Clivia
  Revontulipalo

  VastaaPoista
 38. DICONOMISE

  15-vuotiaan tytön lifestyleblogi, johon pyrin postaamaan monipuolisesti!

  VastaaPoista
 39. Ne sanoo, et oon sekasin
  Vuonna 2001 syntyneen tytön blogi. Pääosin lifestyle tyylinen blogi sekalaisine kuvineen.

  VastaaPoista
 40. Omaani en nyt linkitä, kun se on sulle entuudestaan tuttu, mutta tässä nyt muutama sellainen, joista tykkään, ja joita en bongannut muidenkaan kommenteista :-)

  Jenni's Lullaby
  Another Story
  Auroora Aamurusko
  And then she grew up
  Hulivilihulinat
  Ninilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, toivottavsti saan kuitenkin mahdollisesti käyttää banneriasi, jos blogisi kuitenkin päätyy esiteltävien joukkoon? ;) Ja kiitos linkeistä, nuo ovatkin kaikki yhtä lukuun ottamatta minulle täysin tuntemattomia! :)

   Poista
  2. Totta kai! :-) Kiva et löyty uusia tuttavuuksia :-)

   Poista
 41. BEAW blogissa päästään kurkkaamaan 16 vuotiaan, liikuntaneuvojaksi opiskelevan tytön arkeen. Lue juttuja triathlonista, liikunnasta sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista positiivisella otteella kirjoitetusta blogista!

  Hah toivottavasti linkki toimii, en ole koskaan tiennyt miten tällainen linkki tehdään :-D Lisäksi kolme mun tämänhetkistä suosikkiblogia:
  Liisa Lilja
  Hillas by Hilla Lamminpää
  FORTIFY  VastaaPoista
 42. Miten siis toi hyperlink luodaan ? :o en osaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1. Kopioi tuo isolla kirjoitettu koodinpätkä ja liitä se kommenttikenttään

   2. Käy kopioimassa blogisi osoite (ota siihen myös se http alku mukaan)

   3. Siihen kohtaan, missä lukee "tähän osoite" liitä blogisi osoite. Älä ota heittomerkkejä pois!

   4. Siihen kohtaan, missä lukee "tähän haluamasi teksti" kirjoitat blogin nimen

   5. Klikkaa kommenttikentän alalaidassa olevaa "Esikatsele" -nappulaa

   6. Tarkista, että linkki näkyy oikein. Jos haluat tarkistaa, että linkki menee oikealle sivulle, kannattaa klikata se uuteen välilehteen.

   Toivottavasti ymmärsit tästä jotain? Koska yhtään selkeämmin en enää osaa selittää :D

   Poista
 43. Positive vibes only blogi on ihan uutukainen blogimaailmassa, mutta on kuitenkin lifestyle-painotteinen. Ostoksia, asuja, videoita jne. Blogia kirjottelee 19-vuotias välivuottaan viettävä tyttönen, joka haaveilee ulkomaille lähdöstä.

  Amanda Josefiina blogi kuuluu ehdottomasti lemppareihini!

  VastaaPoista
 44. AESKA
  23-vuotias muotibloggaaja Rovaniemeltä, mukaan mahtuu myös kauneus ja lifestyle tyyppisiä postauksia :) Tässä yksi suosikkibloggaajistani:
  allthelittleroyals.blogspot.fi

  VastaaPoista
 45. Emma Alhola (olin tosi luova blogin nimen suhteen, hehe)
  Blogissani käsittelen omaa elämääni, tyyliäni ja elämäntyyliäni ja vähän niidenkin vierestä. Alku on nyt ollut vintagekameroiden ja -putkien hypetystä. Kirjoittaja itse on turkulaistunut opiskelija, joka asuu kivassa kämpässä avopuolison kanssa.

  Oma suosikkiblogini on ehdottomasti tämä! :)

  VastaaPoista
 46. M's secrets

  24-vuotiaan naisen lifestyle-blogi, jossa aiheina muun muassa muoti, matkustus, ostokset, kosmetiikka, vegaaniruoka ja sisustus.

  Mun lemppariblogini on Saijis :)

  VastaaPoista
 47. Believe In Yourself - Tia

  Nuoren kauneutta ja kuvaamista rakastavan tytön blogi, jossa kohtaavat lifestyle, muoti, neuvot ja kauneus. Postaan aktiivisesti ja järjestän toisinaan arvontoja. Tällä hetkellä blogin ulkoasu on hieman sekava, koska pyrin ostamaan sellaisen, ja muokkaamaan sitä sellaiseksi, kuin haluan ♥ Älä siis katso ulkoasua vielä, ymmärrän jos järkytyt :'D Mä en oikeastaan seuraa blogeja, paitsi sun blogia :'D No mutta yksi ihan hyvä on blogi Saijis Osallistun arvontaankin :)

  VastaaPoista
 48. Vintagentin kantavana ajatuksena on, että
  ripaus kansalaistottelemattomuutta ja sopeutumattomuutta pitää elämässä olla ja että siellä missä kaikki ajattelevat samalla tavoin, ei juuri kukaan ajattele mitään. Hyvin käyttäytyvät naiset tekevät harvoin historiaa, mutta blogissa sitä käsitellään populaarissa muodossa paljon. Myös kaikenlaisia romusta rakkaaksi -tuunauksia.

  Lukuvinkkinä The Little Village , ihan järjettömän pohjaton ideapankki tuolla!

  VastaaPoista
 49. Cow's wings
  18-vuotiaan lukiolaisen värikäs ja piristävä taideblogi c:

  Lemppariblogini on ehdottomasti tämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti linkeistä, sun blogi onkin mulle jo tuttu! :)

   Poista
 50. Sadepisaroita paossa
  17-vuotiaan lujaopiskelijan hengähgystauko; arkisto, joka pitää sisällään kaikki intohimoni. Päivittelen aina, kun opiskelultani ehdin lukemistani kirjoista sekä tekemistäni leivonnaisista, käsitöistä ja askarteluista.

  VastaaPoista
 51. Sanoja sateessa

  Pian 18-vuotiaan lukiolaistytön blogi, joka sisältää kaikenlaisia ajatuksia ja tapahtumia elämästä, jonka poluilla tämä tallustelee. Tällä hetkellä ajankohtaista mm. poikaystävän armeija, wanhojen tanssit ja ylppärit.

  VastaaPoista
 52. Golden Sequins

  Lifestyleblogini jossa juttua mm. omasta hevosesta, kauneudesta ja hyvinvoinnista. :)

  VastaaPoista
 53. Closer to the edge

  16-vuotiaan rovaniemeläisen tytön lifestyleblogi suurella ripauksella mm. hyvää fiilistä, omaa tyyliä, vaatejuttuja ja milloin mitäkin :-)

  VastaaPoista
 54. Kolme pientä riiviötä ja kaurakamut
  Tervetuloa seurailemaan 18-vuotiaan tytön ylläpitämää blogia. Kirjoittelen kolmen suloisen agilitylampaan seikkailuista ja tietysti rakkaasta hevosharrastuksestani. Huumorilla varustetut postaukset/videot pistävät suupielet kohti kattoa jo silkasta myötähäpeän tunteesta. Blogini tarkoitus on kylvää iloista mieltä ja muistuttaa siitä, ettei elämää kannata ottaa liian vakavasti. Toivottavasti viihdyt ! :)

  Tässä vielä muutama lemppari blogini:
  Oonae Ihana positiivisella mielellä varustettu lifestyle blogi!
  AURORA
  Hevosvoimat pelissä

  VastaaPoista
 55. Viivi Viljaa

  15-vuotias iloinen tyttö kirjoittelee lifestyle-blogia, joka sisältää itselle tärkeitä asioita kuten esim. hyvinvointia, kauneutta ja matkustelua. Isot kuvat!

  VastaaPoista
 56. Iltateellä
  Parikymppisen naisenalun blogi, jossa yhdistyy lemmikit, valokuvaus ja muu hömppä. Saksanpaimenkoira, kissat ja pyton ovat vallanneet blogin enimmäkseen, mutta kyllä sitä joskus tulee muustakin kirjoiteltua.

  Suosituksia:
  http://seaside-view.blogspot.se/ - Suomalaisen tytön tunnelmia ja valokuvia Brightonista
  http://demirean.blogspot.fi/ - Suomalaisen tytön kuulumisia Turkista
  http://friianblog.blogspot.fi/ - Frettejä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkeistä, sun blogia seuraankin jo :)

   Poista
 57. Window to our life -blogin myötä avautuu ikkuna suuren eläinlauman arkeen. Päätähtinä toimii lauma koiria, kolme kissaherraa ja hevosmuori.

  VastaaPoista
 58. Behind My Camera

  Blogi kertoo meidän edistyksestä ja treeneistä kera kuvien ja videoiden! Aikaisemmin valokuvausblogin virkaa toimittanut blogi muuttui siis vastikään koirablogiksi. :)

  VastaaPoista
 59. Nyt ei kyllä blogger tee alkuunkaan yhteistyötä! :D pariin otteeseen jo joutunut laittamaan mutta edellisen kommentin alusta jäi seuraava pätkä pois:
  Blogia kirjoittelee 17-vuotias tuore ikioman koiran omistaja, jonka vierellä hääräilee puolivuotias sekarotuinen harrastuskoiran alku.
  Pahoittelen säätöä kommenttiboksissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, onneksi sait kuitenkin linkin ja esittelyn viimein lähetyttyä! :D Sun blogia luenkin jo! :)

   Poista
 60. Emilia Anna

  Kahdeksantoistavuotiaan lukiolaisen lifestyle-/valokuvausblogi. Kirjoittelen jonkin verran mielipideasioista (tarkoitus olisi jopa enemmänkin), julkaisen ottamiani kuvia ja kerron elämästäni mm. kaukosuhteesta, koulusta ja siitä mitä ylipäänsä puuhailen. Kirjoitustyylini on usein jonkin verran pohdiskeleva.

  VastaaPoista
 61. Amanda Josefiina

  20-vuotiaan tytön lifestyleblogi, jossa juttua kauneudesta, matkailusta, muodista ja sisustamisesta :)

  VastaaPoista
 62. JustSoBeautiful

  Moi, elikkäs logi sisältää reseptejä, muotia, hyvinvointia ja joskus aina sisutusta sekä perus life styleä! Blogi melko nuori (2kk) joten rakentavaa palutetta saa antaa ;)

  Blogia päivittelen n. 3 kertaa viikossa.
  <3 -E

  ps. Hyvää Ystävän Päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä ja hyvää ystävänpäivää (vähän myöhässä vaan... :D) myös sinulle! :)

   Poista
 63. Inka Nitta

  19-vuotias Tamperelainen, joka haaveilee insinöörin opinnoista. Lifestyleblogi, jossa isona osana oma tyyli ja sen löytäminen, kauneus ja terveys ja ikuiset sisustusprojektit. Kaikennäköistä löytyy kauneuskilpailuasioista resepteihin ja videoihin.

  VastaaPoista
 64. Oman Elämäni Kuningas

  19-vuotiaan nuorukaisen valokuvaukseen ja miesten muotiin painottuva lifestyle blogi :)

  Oma suosikkiblogi on Mikko Puttonen, ehdottmasti voin suositella jos valokuvaus ja muoti kiinnostaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä, myös sun blogia seuraankin jo! :)

   Poista

 65. tiiajenny

  19-vuotiaan tytön lifestyleblogi :)

  VastaaPoista
 66. Blog By Tinka

  17-vuotiaan lukiolaistytön monipuolinen lifestyle-blogi!

  Sormet ristissä toivon, että onnistuin tässä hyperlinkissä :-D

  VastaaPoista
 67. Suvi Myllymäki

  ❤ Aiheina oma tyyli, elämä ja arjen ilot. Inspiroitumista ja hyvää fiilistä. Hetkiä, haaveita, toiveita ja tavoitteita.

  VastaaPoista
 68. ELSANNELI

  Positiivista mieltä. Syviä mietteitä. Pilkettä silmäkulmassa. Kauniita hetkiä. Olemassaoloa. Elämää au pairina rapakon toisella puolen.

  VastaaPoista
 69. Vettä Kengässä
  Kohta 20vee itseään etsivä peikkotukkainen tyttö aikuisuuden kynnyksellä ilman hajuakaan aikuisuudesta tai tulevasta ylipäätään. Hevoseläimiä ja metsäkoneiden opiskelua. Ihan sekametelisoppa arkea.

  VastaaPoista
 70. Salainen metsäpolkuni

  20-vuotiaan turkulaisen valokuvausblogi (Jonka taidat kyllä jo tietää :D).

  Lemppariblogeja:
  Uino
  Lumimarii
  Chiquine
  Ja myös sun blogi nousee yhdeksi suosikiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tuttu blogi juu :D Suosikeista tosin löytyi pari uutta, kiitos niistä! :)

   Poista
 71. Neeacamillaa

  18-vuotiaan Salolaisen aika uusi valokuvausblogi.

  Yksi suosikki blogeista

  Saijis

  VastaaPoista
 72. Kuviteltu

  Olen yläasteikäinen tyttö Pirkanmaalta, blogini keskittyy valokuvaukseen, enimmäkseen luontokuviin. C:

  VastaaPoista
 73. Woosterinlauma
  -Eläinblogi, joka kertoo yhden jackrusselin ja kolmen kissan elämästä, jonka mukana hullu omistaja seikkailee

  MinunSilmin
  -Lifestyle blogi, toinen blogini

  SUOSITUS:

  pINJANsILMIN
  -OMA PERÄINEN JA TODELLA VIIHTYISÄ BLOGI! :)

  VastaaPoista
 74. KAKSI KUVAKULMAA
  Minun ja ystäväni yhteinen valokuvausblogi. Postaukset sisältävät erilaisia kuvia ja pohdintoja valokuvauksen arkisiin ongelmiin liittyen - ja välillä saatetaan ehkä poiketaan hieman aiheesta. Mukaan mahtuu myös muita satunnaisia postauksia mm. viime joulukuussa toteutettu kalenteri.
  Blogi on rento ja meidännäköinen ja suhtaudumme bloggaamiseen innolla mutta rennosti ilman paineita. Tervetuloa kaikille kiinnostuneille! :)

  OMIA SUOSIKKEJA:
  - Hevoskuvauksen jäljillä
  - Jillan blogi
  - Aadan hevoselamää

  PS. Apua, toivottavasti linkit toimii... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linkit ei ihan toimi (ilmeisesti koska et laittanut alkuun sitä http://), mutta sain ne osoitteet tuolta kuitenkin poimittua :)

   Poista
  2. Ai joo, en tajunnutkaan että se vaatii myös tuon http://... Mutta hyvä jos sait osoitteet ja sori jos siitä aiheutui turhaa vaivaa! :)

   Poista
  3. Juu en älynnyt minäkään aluksi, luulin ettei sitä välttämättä tarvita ja siksi en laittanut siitä tuohon oheisiin... :D

   Poista
 75. Uusi blogi Sisgostyle on 3 lapsen äidiltä jonka Intohimona ovat tyttölasten edulliset, mutta muodikkaat vaatteet. Keskimmäinen lapsista jakaa samat ajatukset äidin kanssa ja pienimmäinen apinoi perässä :) Esikoinen teini/lätkä/jätkä ei ole ilmoittanut halukkuuttaan blogin vaatemalliksi.. mikä yllätys ;)

  VastaaPoista
 76. Wanderwall

  21-vuotiaan tytön tarinoita maailmalta. Muutin Suomesta kolme vuotta sitten ja oon sen jälkeen asunut ja matkustanut niin Euroopassa kuin Aasiassa. Blogini päivittyy tällä hetkellä Briteistä ja keskittyy matkustamisen lisäksi Skotlannissa opiskeluun.

  VastaaPoista
 77. Illuusio läpivalaistu

  Kirjoitan mm. siitä miten vetovoiman lain avulla voit konkreettisesti saavuttaa kaikki unelmasi, kirjoitan myös muista henkisten ulottuvuuksien faktoista.

  VastaaPoista
 78. PARTHENOPAIOS

  Valokuvausblogi, joka keskittyy enimmäkseen keikkoihin/tapahtumiin/henkilökuvaukseen, mutta joukosta löytyy myös eläin- ja luontokuvia. Viimeisimpänä harjoituksen kohteena studiovalojen käyttö ja studiolaatuisten henkilökuvien ottaminen.

  VastaaPoista
 79. nou probleem

  21-vuotiaan journalistiopiskelijan lifestyleblogi pulloillaan hyvän mielen höpötystä ja kameraan tallentuneita kuvia! :-)

  VastaaPoista
 80. dear november on katsaus 21-vuotiaan opiskelijan arkeen, jota värittävät nurkissa pyörivä puoliso, alle vuoden ikäinen kissanpentu, televisiosarjat ja kalevalamittainen kansanrunous. Blogi on englanniksi, ja viimeaikoina postausaiheina ovat olleet muun muassa kesätyöt, musiikki ja matkustelu. (--:

  VastaaPoista
 81. KEEP IT SIMPLE Aivan uutukainen kahden 19-vuotiaan helsinkiläistytön blogi, aiheina mm. lifestyle, muoti, kauneus, urheilu, matkustelu, sisustus. Projekti starttasi vajaa kuukausi sitten, mutta luettavaakin jo löytyy ja kannattaa jäädä ihmeessä seurailemaan mitä on luvassa! Tervetuloa lukemaan! Ja mun yks uusi suosikki on ehdottomasti amandajosefiina

  VastaaPoista
 82. Hopeaprinsessa

  17-vuotiaan lifestyle/valokuvaus/peli-blogi, jossa tulee välillä aiheesta ja välillä aiheen vierestäkin.


  Lempiblogi: hullun sienen elämää

  VastaaPoista
 83. Health is a matter of choice
  21-vuotiaan voimanostajan ja rengastrapetsin harrastajan terveys ja hyvinvointiblogi, jossa jaan terveellisiä reseptejä sekä ajatuksiani niin ruokavalioon, liikuntaan kun moneen muuhunkin asiaan liittyen. :)
  Oma suosikkiblogini on ehdottomasti Vilma P:n blogi, joka on erittäin laadukas hyvinvointiblogi!

  VastaaPoista
 84. Juuri startattu blogini hundred moments of happiness sisältää nyt 'elämäni aakkoset' esittelypostauksen! Hyvinvointiin keskittynyt lifestyleblogini tulee saamaan paljon lisää postauksia sisältäen runsaasti laadukkaita kuvia! Tulevia postauksia on mm. Wanhat, helmikuun lempparit, asuja, sekä tutoriaali "kuinka saada omat ripset näyttämään pidennetyiltä?"

  Klikkaa mukaan seuraajaksi ja kommentoi toiveitasi blogini suhteen! :)

  VastaaPoista
 85. Oma blogini TemppuTaituri

  17-vuotiaan valokuvaukseen hurahtaneen opiskelijan koirablogi.


  Ja yksi blogisuosikki on Panjoteam :)

  VastaaPoista
 86. Turning Back Time (toivottavasti onnistuin haha :--D)
  18-vuotiaan tytön valokuvaus/muotiblogi :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi :kaksoispiste jäi välistä pois, mutta ei se mitään :D Kiitos linkistä! :)

   Poista
 87. A Kaskinen
  Nuoren 18- vuotiaaksi kääntyvän tytön elämää lifestyle blogissa, jossa välillä vähän kaikkea aasta oohon :)) Hah toivottavasti onnistuin tuossa linkissä :D

  Lemppariblogi on Saijiksen blogi! :) en jostain syystä saanut enää linkkiä kirjoitettua puhelimella tuosta...

  VastaaPoista
 88. Olen pian 18-vuotias lukiolainen, innostunut DIY projektien kokeilija, haasteisiin hurahtaja, urheiluvalmentaja ja ennen kaikkea iloista elämänasennetta tartuttava Helsinkiläistyttö.

  Lifestyle blogissani Hundred moments of happiness kirjoitan minulle tärkeistä asioista elämässäni kuten hyvinvoinnista, kauneudesta ja urheilusta. Blogissani tulee olemaan tutoriaaleja, arvosteluja ja omia kokemuksiani, tottakai laadukkaitten kuvien kera.

  Kiinnostaisiko sinua miten saat helposti ripsesi näyttämään reippaasti pidemmiltä tai vaikkapa inspiroitua minun lempi smoothie yhdistelmistäni?

  Blogini uudistuneen ulkomuodon myötä, löydät yläpalkista sosiaalisen mediani linkit, sekä 'linkitä blogisi' sivun, josta voit saada vaikkapa minusta tai jostain toisesta uusia lukijoitasi.

  Joten tutustu blogiini ja linkitä oma tai vaikka suosikki blogisi minun ja muiden löydettäväksi!

  VastaaPoista
 89. Kulkua kera tassunjälkien
  Blogini on Keskisuomalaisen Stoori-blogiportaalin yksi blogeista. Siellä puhun tavallisista asioista, joita lukiolaisen elämään kuuluu. Tietysti kera kahdeksan tassun ja kuudentoista käpälän :)

  VastaaPoista
 90. SalmiakkiSade

  Helmiäisen Hohteessa

  Siinä kaksi blogiani. SalmiakkiSade on lifestyleblogi, jossa höpöttelen kaikenlaista matkailusta ruokaohjeisiin...
  Toinen, HelmiäisenHohteessa -blogi keskittyy kosmetiikkaan.

  Tällä hetkellä postaustahti on melko vaihteleva, kyllä se siitä tulee vielä tasaantumaan :)

  VastaaPoista
 91. Olen vasta alkuvuodesta tutustunut ja aloittanut oman blogini Kotona ja kaupungilla. Kirjoitan meidän perheestä, taaperosta ja kaikenlaisista jutuista mitä tehdään (kyläillään, matkustetaan jne.). Lisäksi sisustamista, omia DIY-juttujani ja ruokaa! Eli kaikkea laidasta laitaan.

  kotonajakaupungilla

  lempiblogini sriwanna

  VastaaPoista
 92. True Moods

  Hei! :) Olen kirjoittanut blogia neljä vuotta, mutta nyt ihan vasta loin uuden blogin, vaikkakin samalla nimellä kuin aiempi blogini.

  Olen 22-vuotias yh-äiti, opiskelija, sekä yrittäjä. Blogiani ei oikein voi lokeroida mihinkään tiettyyn kategoriaan, sillä kirjoitan niin eri aiheista. Nyt olen postannut uuteen blogiini vasta muutaman kerran, mutta ihan pian on tulossa postausta mm. kauneudenhoidosta ja sisustamisesta. :)

  Toivottavasti linkki toimii, tervetuloa kurkkimaan blogiini! :)

  VastaaPoista
 93. hannamariav on 22-vuotiaan kauneuteen painottuva lifestyle-blogi, jossa puhutaan kauneuden lisäksi, matkailusta, hyvinvoinnista sekä sisustuksesta.

  Blogisuosikkini on KIA KARIN.

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 94. Unelmien Aikaa on 14- vuotiaan tytön kirjoittama hevos/valokuvaus/koirapainotteinen blogi :)

  Eräitä suosikkiblogejani:
  Tähtisumussa
  Maasta se pienikin ponnistaa
  Lotta & Roi
  Kisaelämää

  Toivottavasti nyt onnistuin noiden linkkejen kanssa :D

  VastaaPoista
 95. Kuvien tarinaa

  Hiljattain perustettu valokuvausblogi, koirablogi jääköön linkkaamatta. Blogiin lisään ottamiani kuvia esimerkiksi luonnosta. Toivottavasti linkki toimii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän myöhässä tuli linkki ja siitä välistä puuttuu yksi kaksoispiste, mutta ehkä hyväksyn tämän vielä :D

   Poista
 96. Voi ei, liekkö enää hyväksyt (en kyllä välttämättä edes ehdi jos postausta olet jo väkerrellyt) näin myöhäistä mutta yrittänyttä ei laiteta! :D

  Onneks lattialta ei voi pudota
  sisältää päiväkirjamaista tekotaiteellisia sanajonoja ja satunnaisia kuvia
  (instagramista lisää kuvia, Psychosomatism)

  mainitsemisen arvoisia:
  Muutakin kuin tanssia
  Iida Matilda
  Evil fate eternity
  ???? ?
  Momentemory

  VastaaPoista