14. maaliskuuta 2016

3+3+3+1 blogia

Muutama viikko sitten pyysin teitä linkkailemaan blogejanne sekä suosikkiblogejanne. Ensinnäkin: Kiitos kaikille linkanneille! Lukulistani sai paljon täytettä ja nyt olisi aika esitellä teillekin ne parhaat lyhyiden perustelujen kera. Todellakin suosittelen käymään ihan jokaisessa näistä blogeista!

Ensiksi muutama sellainen blogi, jotka olivatkin jo ennestään minulle hyvin tuttuja:


Tiian valokuvausblogissa parasta on ihan mahtavat kuvat. Huomaa kyllä, että valokuvausta on tullut opiskeltua!Maailma nauraa mukana -blogi on siinä mielessä hieman erikoisempi mun lukulistalla, että sieltä löytyy yleensä aika paljon tekstiä. Jotenkin vaan tykkään todella paljon Tanjan tavasta kirjoittaa! Toki tästäkin blogista löytyy myös niitä kuvia ja lisäksi myös videoita.Ellin lifestyleblogista löytyy ihania kuvia ja juuri sopivasti tekstiä.


Sitten ne blogit, joihin en aiemmin ollut tutustunut:


Ihan ensimmäisenä ihastuin tämän blogin banneriin! Nimi Pikseleitä & Psykologiaa on hyvin kuvaava, eli pääaiheina ovat valokuvaus ja psykologian opinnot. Itse aioin opiskella lukiossa psykologiaa vähän enemmänkin ja varmaan myös kirjoittaa sen, ja tätä blogia lukemalla olen kaiken muun hyvän lisäksi myös oppinut jotain!Suu loksahti auki, kun näin pari ensimmäistä kuvaa Sannin blogissa. Aivan upeita eläinkuvia!Emmankin blogissa valokuvaus on keskeinen aihe, mutta juttua löytyy muistakin aiheista. Plussaa vielä upeasta ulkoasusta!


Arvontaosion voitti:


Myös Kauneuden illuusio -blogista löytyy paljon hienoja kuvia, mutta lisäksi blogi on varmasti aika täydellinen runojen ystäville!

Yllättävän moni jaksoi linkata myös suosikkibloginsa, kerronpa nyt niistäkin vielä muutaman mainitsemisen arvoisen:

Todella moni teistä kertoi suosikkiblogikseen Saijis, ja kun kyseinen blogi vielä on Indiedaysin uusi tulokas, niin olihan minunkin siihen pakko tutustua ja ihastua! Fluffy Lellessä kiinnostukseni herätti kirjoittajan asuminen Ruotsin Lapissa, mielenkiintoista päästä seuraamaan vähän erilaista elämää. Jos kiinnostuksen kohteisiin kuuluu sekä hevoset että valokuvaus (kuten allekirjoittaneella), suosittelen tutustumaan blogiin nimeltä Hevoskuvauksen jäljillä.

Löytyikö tästä jotain uutta teidänkin lukulistoillenne?

14 kommenttia:

 1. Ohhoh, tämähän oli mukava yllätys! Kiitos paljon :-) Ja löytyipä tuosta pari uutta blogia munkin lukulistalleni :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun blogi kyllä ansaitsi tämän! Kiva että löytyi jotain uutta :)

   Poista
 2. Vitsit, löysin ihan hirveästi uutta luettavaa! Kiitos siis tästä postauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan, kiva että muillekin löytyi jotain uutta! :)

   Poista
 3. Voi, kiitos paljon blogini maininnasta!! Itsekkin löysin pari uutuutta lukulistalleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitin tosiaan valita näitä esiteltäviä blogeja vähän myös sillä ajatuksella, ettei tulisi ihan niitä samoja blogeja kuin aina muuallakin. Ole hyvä vaan! :)

   Poista
 4. Oi vitsi, kiitos! Ihana kuulla että tykkäät. :-)

  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä, blogisi kyllä ansaitsi tämän! :)

   Poista
 5. Tää postaus tuli just hyvään aikaan. Etsin just uutta luettavaa :)

  VastaaPoista
 6. Kiva postaus, löysin uuden luettavan bloginkin!

  Tää uusi ulkoasukin on kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla! Tuon ulkoasun kanssa iski jälleen pienoinen kriisi, mutta kiva että tykkäät! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.