10. maaliskuuta 2016

Pulkkamäessä

IMG_2625_edited_

IMG_2435_edited_

IMG_2568_edited

IMG_2585_edited_

IMG_2473_edited

IMG_2617_edited

IMG_2426_edited

IMG_2516_edited

IMG_2447_edited

IMG_2499_edited_

IMG_2658_edited

IMG_2511_edited

IMG_2560_edited_

IMG_2553_edited_

Kahdesta viimeisestä kuvasta kiitos kuuluu Ainolle ja emojikuvakkeet on lainattu Wikimedia Commonsista (Twitter, CC BY 4.0)

Koskaan ei ole liian vanha pulkkamäkeen, vai mitä? ;) Otettiin kuitenkin Ainon pikkuveljet mukaan ihan vaan rekvisiitaksi, kun ei kuitenkaan ihan kahdestaan kehdattu mennä. Oli muuten yllättävän hauskaa, voisin suositella ihan kaikille! Pulkat vaan saisivat olla vähän isompia, kummasti sitä ennen mahtui laskemaan vaikka kaverin kanssa samalla pulkalla, nyt oli vähän ahdasta... Kuvaaminen ei tosiaan ollut tuon reissun päätavoite, mutta kyllähän näistä nopeasti napatuista kuvista tuli ihan vauhdikkaita, vai mitä?

Oletteko te käyneet pulkkamäessä tänä talvena? :D

12 kommenttia:

 1. Juu ehdottomasti on käyty! Mutta iltahämärässä omissa metsissä... ;)
  Ihanan raikkaita ja vauhdikkaita kuvia! :)

  VastaaPoista
 2. Ei vitsi miten hauskoja kuvia! :D
  Pulkkamäkeen ei kyllä voi olla liian vanha, ite kävin vielä viime vuonnakin (19 veenä) pulkkailee! Mutta tuo on kyllä totta tuo pulkkien koko. Järkytyin, kun oma perse ei meinannu mahtua enää pulkkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Haha, kannatan omia pulkkia nuorille ja aikuisille... :D

   Poista
 3. Haha, ihania kuvia! Mää kävin just eilen illalla ystävien kans pulkkamäessä ja oli aivan hullun hauskaa! :-D

  VastaaPoista
 4. Kuvistä välittyy hauska keväinen tunnelma. :}
  Itsekin on tässä muutamia kertoja käynyt laskemassa ja se on kyllä mukavaa puuhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, juuri sellainen tunnelma tuolla kyllä olikin! :)

   Poista
 5. Pulkkamäessä ei ole tultu käytyä, mutta teillä on varmasti tosi hauskaa! Tosi ihania kuvia ja hyvin otettuja!

  VastaaPoista
 6. Oisko sulla vinkkejä miten saisin mun uudelle blogille näkyvyyttä? Sitä ei tiedä luultavasti kukaan ja olisi mukava saada edes muutama lukija/kommentointi, vaikka itselleni sitä lähinnä kirjoitan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä totta, että blogin kirjoittaminen on kivempaa kun joku niitä tekstejä lukeekin! Mutta lukijat tosiaan harvoin tulevat itsestään. Itse olen mainostanut esimerkiksi demi.fi:n blogikeskusteluissa ja Facebookin bloggaajaryhmissä. Lisäksi blogini on listattuna myös Blogipolkuun, Blogloviniin ja blogit.fi -sivustolle. Tutuille ja kavereille kannattaa myös kertoa (jos haluaa ja uskaltaa) ja blogin voi linkata muualle käyttämiinsä somen palveluihin, kuten Instagramiin. Monet myös linkkaavat bloginsa lähettämäänsä kommenttiin jonkun toisen blogiin ja lisäksi kannattaa tietenkin osallistua linkkaa blogisi -postauksiin. Siinäpä ainakin ne suurimmat liikenteen lähteet, toivottavasti tästä oli apua! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.