21. huhtikuuta 2016

Tarvitsetko rippikuvia?

IMG_3270_edited

Pääsetkö sinä, tai kenties lapsesi, kaverisi tai tuttusi ripille ensi kesänä? Jos tarvitset kuvaajaa, niin täältä löytyy yksi vaihtoehto, varsinkin, jos asut Päijät-Hämeen tai Uudenmaan alueella!

Ripille pääsy on tärkeä etappi nuorelle ja siten hyvä tilaisuus vähän panostaa kuviin. Nyt ei ole tarjolla niitä perinteisiä studiokuvia, vaan kuvaan kaikki kuvat yhdessä sovitussa ympäristössä! Ja jos joku nyt miettii, miksi haluan kuvata juuri rippikuvia (tai toki myös protukuvat onnistuu) on syy se, että olen itsekin vasta 16-vuotias, joten tuntuisi ehkä vähän oudolta kuvata itseäni paljon vanhempia ihmisiä. Mutta mikäli satut tarvitsemaan jotain muunlaisia kuvia, saa niistäkin toki laittaa viestiä!

En itse ole mikään ammattikuvaaja, joten hintakin on sen mukainen (noin 50€, joka sisältää sen pituisen kuvauksen, että saadaan onnistuneita kuvia sekä onnistuneimmat kuvat digitaalisessa muodossa. Hintaan lisätään vielä mahdolliset matkakulut). Eräänlaisille koekaniineille olisi siis paikkoja tarjolla ;) Olen kuitenkin harrastanut valokuvausta useampia vuosia ja tässä vuosien varrella kuvaillut niin tuttuja kuin tuntemattomiakin ihmisiä, eli kokemusta kuitenkin löytyy. Ottamiani kuvia näkee täältä blogista ja henkilökuvia erityisesti tunnisteen ihmisiä takaa. 

Jos kiinnostuit, laita viestiä osoitteeseen lea.bjorn@outlook.com!

2 kommenttia:

  1. Vähänkö olet taitava kuvaamaan! olinkin jo sun lukija :)

    www.mydayblogfin.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.