15. toukokuuta 2016

Sekalaisia keväältä

IMG_4255_edited

IMG_4287 (2)_edited

IMG_4288 (2)_edited

IMG_4051_edited

IMG_4053_edited

IMG_2771_edited

IMG_2759_edited

IMG_2379_edited

IMG_2342_edited

IMG_2780_edited

IMG_2766_edited

IMG_2757_edited

PicMonkey Collage

IMG_3372_edited

IMG_4385_edited

collage

IMG_4576_edited

PicMonkey Collage1

IMG_4524_edited

IMG_4504_edited

IMG_4328_edited

Viime kuukausilta on jäänyt julkaisematta muutamat auringonlaskukuvat, yksi epäonnistuneen tähtikuvausreissun tuotos, ratsastuskuvia, muutama testiotos kuvauspaikkojen etsimisreissuilta, pari vähän talvisempaa kuvaa (pahoitteluni kesäfiilistelijöille), söpöjä kissakuvia sekä vähän suihkepullolla ja kameran asetuksilla leikkimistä.

Miten te muut muuten hoidatte tällaiset yksittäiset, mutta kuitenkin onnistuneet kuvat? Ettekö vain ota tällaisia kuvia, koetatteko tunkea ne kuvituskuviksi johonkin muualle, jäävätkö kuvat vain koneen syövereihin vai mitä? Välillä tuntuu vähän tylsältä tehdä näitä postauksia, mutta toivottavasti kuitenkin kelpaa? :D

18 kommenttia:

 1. Oi käytkö Nastolan Uusmattilassa ratsastamassa? Päättelin kuvien perusteella, että niissä taitaa näkyä Kaapo-hevonen :) Mukava talli, itsekin käyn siellä. Kivoja kuvia jälleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itse ratsasta Uusmattilassa (ainakaan vielä...), olin vain kuvaamassa kaverin tuntia. Mutta paikka on tosiaan oikea ja Kaapohan se näissä kuvissa on :)

   Poista
 2. Mä ainakin tykkään just tällasistä postauksista joissa on näitä sekalaisia kuvia :) nää on jotenkin sellasia vähän rennompia postauksia jotenkin ja niin pääpointtini taisi olla että tosi onnistuneita kuvia jälleen!

  VastaaPoista
 3. Mun mielestäkin nää on just kivoja postauksia, varsinkin kun sun ottamat kuvat on aina niin tarkkaan suunniteltuja ja kauniita! :-)

  VastaaPoista
 4. Voi vitsit mä niin tykkään tuollaisista lähikuvista, etenkin nää ensimmäiset pisti mun silmään, wau! Mun mielestä tää oli kiva, kun kuvat oli tällee sekaisin :) Usein käytän tällaiset kuvat kuvituskuviksi :D

  VastaaPoista
 5. Teille on Blogger Recognition Award - http://sateinen.net/blogi/2016/05/17/blogger-recognition-award/ , olkaahan hyvät!

  Itekin tykkään tälläsistä postauksista! Kauniita kuvia on aina kiva katella, joten antaa tulla vaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, täytyy katsoa, saisinko tuon jossain vaiheessa sopimaan tänne omaan blogiini :)

   Ja kiva kuulla, että nämä on sunkin mielestä tervetulleita postauksia! :)

   Poista
 6. i h a n i a kuvia! & varsinkin ensimmäiset kukkakuvat vangitsivat katseen ja niissä oli jotenkin kiehtova tunnella, haha en tiedä miten ilmaista se tunne!:D

  http://adorabledreamss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Haha, onhan ne tosiaan vähän erilaista kuvia kuin mitä yleensä otan :D

   Poista
 7. vau mitä kuvia!! mikä kamera ja objektiivi (t) sulla on käytössä? Itellä uus kamera ostoslistalla, niin siksi kyselen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamerani on Canonin 1100D ja siihen mulla on neljä objektiivia, joiden kaikkien tiedot löytyvät tuolta oikean ylälaidan esittelytekstistä :) Mutta tätä kameraa sun tuskin kannattaa ostaa, ainakaan uutena tätä ei ole edes saanut vuosiin... :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.