10. elokuuta 2016

Kolme päivää Päijänteellä

IMG_8651_edited

IMG_8637_edited

IMG_8505_edited

IMG_8813_edited

IMG_8489_edited

IMG_8493_edited

IMG_8605_edited

IMG_8669_edited

IMG_8673_edited

picmonkeycollage

IMG_8689_edited

IMG_8693_edited

IMG_8774_edited

IMG_8803_edited

IMG_8888_edited

IMG_8763_edited

IMG_8863_edited

IMG_9048_edited

IMG_8828_edited

IMG_9083_edited

IMG_9072_edited

Heti ratsastusleirin jälkeen lähdettiin iskän ja Ainon kanssa kolmeksi päiväksi Kelventeelle telttailemaan. Tai no, kaksi niistä päivistä nyt meni lähinnä matkustamiseen, koska päästiin vaan pari pätkää purjehtimaan ja meidän moottorikin on aika pieni... Ja Kelvennehän on siis lähemmäs kymmenen kilometriä pitkä harjusaari Päijänteellä ja kuuluu Päijänteen kansallispuistoon. Kelventeellä oltiin sitten kaksi yötä ja yövyttiin Isohiedan rannalla, joka yleensä on tosi suosittu paikka, mutta silloin siellä oli vain muutama muu. Yhdessä vaiheessa oltiin jopa pari tuntia ihan keskenämme siellä, vaikka ilmakin oli suurimman osan aikaa ihan aurinkoinen ja lämmin!

Oltiin reissussa siis lauantaista maanantaihin ja sunnuntaina tehtiin Ainon (hänelle muuten kuuluu tietysti kiitos noista kuvista, joissa itse näyn) kanssa myös sellainen kuuden kilometrin lenkki kansallispuiston reittiä pitkin. Oli kyllä tosi hienoja maisemia, suosittelen käymään jos siellä päin joskus pääsette vesiteitse liikkumaan! Pitää itsekin päästä vielä katsastamaan myös saaren eteläpää, kun aiemminkin ollaan oltu vaan tuolla Isohiedalla ja nytkin päästiin vain saaren puoliväliin lenkkeilemään. Mutta kokonaisuudessaan oli kyllä todella ihanaa päästä veneilemään, telttailemaan, uimaan hienolla hiekkarannalla ja katselemaan upeita maisemia hyvässä seurassa! Kuvia tuli itse asiassa otettua sen verran paljon, että saatte niitä vielä toisen postauksen verran vähän myöhemmin! ;)

Oletteko te telttailleet tai muuten retkeilleet tänä kesänä? Saa linkata postauksiakin aiheeseen liittyen!

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Olin itsekin perheen kanssa kolmisen viikkoa sitten juuri tuolla Kelventeellä telttailemassa, siellä luonto oli kyllä tosi kaunista, ja koko saari oli täynnä valokuvaamisen arvoisia paikkoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva että säkin olet tykännyt paikasta ja oon kyllä täysin samaa mieltä tuosta luonnon kauneudesta! :)

   Poista
 2. Todella hyviä kuvia. Ei riitä hyvä kamera tarvitaan myös taitava kuvaaja :D

  vinuski.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja joo, kyllähän se kuvaajan ja jopa objektiivienkin merkitys on paljon suurempi kuin kameran... :D

   Poista
 3. Kyllä on hienoja kuvia! Olet onnistunut vangitsemaan luonnon hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan tunnelmallisia kuvia. Suklaabanaanit nuotiolla ovat parhautta! :D Olen tänä kesänä retkeillyt tosi paljon, huomattavasti paljon enemmän kuin parina viime vuonna, ja blogini (viikarivartti.blogspot.fi) onkin ollut välillä vain yhtä pitkää retkiraporttia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo, itse maistoin noita suklaabanaaneja ensi kertaa vasta tänä kesänä, ja on kyllä sen jälkeen muutaman kerran tullut tehtyä... Tällä kertaa vaan harmillisesti jäi folio kotiin, niin nämä eivät ihan niin herkullisia olleet :D Käynkin sitten katselemassa myös sun postauksia! :)

   Poista
 5. Ihania kuvia! Harmi kun eiollut mahdollisuutta mennä telttailemaan, olisi ollut kiva sitäkin ekan kerran kokeilla:D Ehkäpäensi kesänä.

  Jään seurailemaan sunblogia, todella kivalta vaikuttaa!
  Terkuin https://harrietgripenberg.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hei tervetuloa seurailemaan! Toivottavasti sinäkin pääset sitten ensi kesänä telttailemaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.