18. syyskuuta 2016

Turkoosi metsälampi

Kiikunlähde3

Kiikunlähde

IMG_0201_edited

IMG_0081_edited

IMG_0016_edited

IMG_0223_edited

IMG_0246_edited

IMG_0204_edited

Kiikunlähde2

IMG_0022_edited

IMG_0231_edited

Löytyykö muka Suomen luonnosta turkoosilta näyttävää vettä? Kyllä löytyy, ainakin Hollolan Kiikunlähteestä! Meidän piti käydä siellä jo kesällä, mutta käytiin siellä kuitenkin vasta ihan syyskuun alussa. Olihan se näkemisen arvoinen paikka ja vesi oli ihan uskomattoman kirkasta! Vaikka uskon silti, että paikka olisi ollut vielä hienompi, jos sää olisi ollut aurinkoisempi ja vesi ei olisi ollut täynnä puista pudonneita lehtiä. Kuvatkin olisivat voineet onnistua paremmin jollain muulla kuin kittiputkella... Mutta ehkä se tarkoittaa vain sitä, että tuolla täytyy joskus käydä uudestaan! Lähde ei jäädy talvellakaan, joten esimerkiksi aurinkoisena pakkaspäivänä tuo voisi olla aika upea näky.

Kuten näkyy, otettiin Ainon kanssa pitkästä aikaa vähän paremmin kuvia myös toisistamme. Itsehän olen tässä viime aikoina ollut ahkerasti kameran takana, mutta edelliset kunnon kuvat itsestäni ovat jostain joulukuulta. Oli siis jo aikakin vaihtaa esimerkiksi se jouluvaloissa otettu Facebookin profiilikuva vähän tuoreempaan, kun kuitenkin kyseistä sivustoa käytän edelleen lähes päivittäin blogijuttuihin, kirppiksiin ja ihmisten kanssa jutteluun. Vaikka kohtahan se joulu on taas täällä, niin olisihan se kuva siellä ollut kivasti valmiina luomassa joulutunnelmaa. Vähän samalla tavalla kuin nuo pari joulukoristetta ovat joulusta asti olleet huoneessani... :D

Oletteko te käyneet Kiikunlähteellä tai tiedättekö jotain vastaavia paikkoja?

20 kommenttia:

 1. Se on kyllä kaunis paikka! Kivoja kuvia olette ottaneet. Pitäis itsekin käydä vähän päivittämässä kuvasaldoa tuolta, viimeksi jäi vähälle: http://psneverstopsmiling.blogspot.fi/2016/04/a-magical-place-in-forest.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hienoja kuvia olit sinäkin saanut! :)

   Poista
 2. En oo kyllä tienny, että Suomestakin voi löytyä tällaisia paikkoja. ;o Upea paikka ja kivoja kuvia. :)

  Jenni's lullaby

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä minäkään tiennyt vielä pari vuotta sitten :D Kiitti! :)

   Poista
 3. Wow! Haluan tuonne kuvailemaan! Ihana paikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa mennä jos joskus vaan on mahdollisuus päästä! :)

   Poista
 4. Millä isoarvolla kuvaat? Sun kuvat näyttää aika usein aika rakeisilta :O mutta kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietenkin aina sillä siinä valossa pienimmällä mahdollisella arvolla, mutta tuossa mun vanhassa, halvassa rungossa nyt melko surkea kohinansietokyky, joten en ihmettele, jos näyttää rakeiselta... :/ Näissä kuvissa suurin isoarvo taitaa kuitenkin olla 400. Kiitti! :)

   Poista
 5. Vitsi, miten upean näköistä tuo vesi onkaan! Upeita kuvia jälleen keran :)

  VastaaPoista
 6. Hei vau, mikä värimaailma! En ole vastaavaa nähnyt Suomessa (no okei, Kevon Sulaojan lähde on aika jännän värinen, muttei ihan vastaava), mutta Virossa olen törmännyt samankaltaisiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva, vähän erilainen kuin yleensä! Joo Suomesakin kuulemma on jotain samantyyppisiä paikkoja :)

   Poista
 7. Vau upeita kuvia! Sait just uuden lukijan :)

  ♡ Helena
  Hundred Moments of Happiness

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja hei tervetuloa seurailemaan! :)

   Poista
 8. Ihanan näköinen paikka! Oon nähnyt tosta kuvia jossain muuallakin, haluan tuonne! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tästä paikasta on kyllä näkynyt kuvia tosi monessa paikassa, enkä kyllä ihmettele, on sen verran hieno paikka! :)

   Poista
 9. Voi vitsit miten upean näköinen paikka :)! tosi hienoja kuvia <3!

  FashionSituation

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.