2. lokakuuta 2016

Sumuinen syysaamu + joulukalenteri?

IMG_0523_edited

IMG_0555_edited

IMG_0475_edited

PicMonkey Collage

IMG_0426_edited

IMG_0568_edited

IMG_0483_edited

IMG_0417_edited

IMG_0547_edited

IMG_0490_edited

IMG_0539_edited

IMG_0491_edited

IMG_0537_edited

Olen jo pitkään halunnut kuvailla jonain sumuisena syysaamuna ja varmaan myös maininnut tästä haaveesta täällä bloginkin puolella muutamaan kertaan, mutta nyt sain viimein tehtyä sen. Mulla on tässä jaksossa ollut kaksi sellaista aamua, että menen kouluun vasta 11.30 (on muuten todella ihanaa, kun saa nukkua kohtuullisen pitkään ja sen jälkeenkin jää aikaa tehdä kaikenlaista ennen koulua), ja näiden kuvien ottamispäivä oli yksi sellainen. Oikeastaan mun piti käyttää se aamun vapaa-aika ruotsin kokeeseen lukemiseen, mutta tietysti ulkona oleva sumu vei voiton. Kuvatessa ajantaju vähän katoaaa ja lopulta olin lähellä myöhästyä koulusta, eikä mun yskällekään varmastikaan tehnyt hyvää parin tunnin kävely viileässä ilmassa, mutta sain muutaman aika kivan kuvan, joten ehkä nämä kuvat sitten olivat noiden uhrausten arvoisia.

Asiasta toiseen: ajattelin tänä vuonna toteuttaa joulukalenterin täällä blogissa. Pelkästä valokuvauksesta en välttämättä keksisi 24:ää joulukalenteriksi sopivaa postausta, joten aionkin joulukuun ajan postata nimenomaan kaikenlaisesta ei niin läheisesti valokuvaukseen liittyvästä.  Ja jotta saisin kalenterista mahdollisimman hyvä ilman kamalaa stressiä, päätin aloittaa sen suunnittelun jo nyt. Ennen tämän blogin perustamista mietin pitkään, aloittaisinko lifestyle- vai valokuvausblogin, joten ajattelin tällaisen joulukalenterin tekemisen olevan itsellenikin kiva siinä mielessä, että pääsen toteuttamaan sellaisia postauksia, joita en muuten ole tänne oikein "voinut" tehdä. Toki aion näissäkin postauksissa panostaa kuviin, ja julkaista joulukuussa muutakin kuin kalenteripostauksia, joten jos mikään muu kuin valokuvaus ei kiinnosta, niin aina voi tietysti vain selata kuvat. ;) Nyt haluaisinkin tietää, millaiset aiheet teitä kiinnostaisi? Esimerkiksi pukeutuminen, kosmetiikka, diy-jutut, arvonnat, haasteet, bloggaamiseen liittyvät postaukset...? Myös ihan suoria ideoita erilaisista postauksista otetaan vastaan enemmän kuin mielellään! Ja miltä tällainen idea ylipäätään kuulostaa?

14 kommenttia:

 1. Ite tykkään vähän kaikesta, mutta ainakin DIY- jutut on aina erittäin mieluisia! ♥ Ja ihania kuvia muuten, pakko sanoa. :)

  anskukoo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään vähän kaikenlaisesta, joten siksikin haluan kysellä lukijoilta, mitkä aiheet saavat eniten kannatusta :D Ainakin ideoita itse tehtyihin joululahjoihin onkin melko varmasti tulossa! Kiitti! :)

   Poista
 2. Jee, joulukalenteripostauksia on aina kiva lukea! :-) Mä tykkään aikalailla kaikesta, mutta ainakin diy-juttuja ois kiva lukea, vaikka jostain joululahjaideoista? Ihan perus mydaykin ois kiva, ja postaus siitä, kuinka sä valmistaudut jouluun :-) Ja jos sisustat huonettas jotenkin jouluisaksi, niin sekin ois kiva nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän niitä joululahjaideoita sitten ole tulossa! Ja kiitos muistakin ideoista, täytyy pitää mielessä :)

   Poista
 3. Moikka, sulla on täällä kivoja kuvia. Mua kiinnostaa myös valokuvaus ja oon nyt vasta aikuisena alkanut harjoittelemaan. Pitääpä klikata lukijaksi tänne, niin tuun paremmalla ajalla tutustumaan sun kuviin. Tervetuloa myös mun blogiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, kiva että blogi miellyttää ja toivottavasti myös valokuvausvinkeistä on hyötyä! ;) Käynpäs katsomassa myös sinun blogiasi :)

   Poista
 4. Samalla linjalla kun Ansku, DIY -joulukalenterit vie voiton!

  sannaolivias.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että suakin kiinnostaa DIY-postaukset, ne tulee olemaan yksi osa kalenteria! :) Jotain muutakin pitäisi kyllä lisäksi keksiä... :D

   Poista
 5. Upeita kuvia! Haasteet ja Diy-postaukset!

  VastaaPoista
 6. todella hyviä kuvia! Jotain kuvaus vinkkejä vois olla kiva nähdä ja kaikkia Diy juttuja liittyen kuviin ja muuhun :)

  vinuski.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valokuvausvinkkejä on tulossa tänne blogiin muutenkin, joten niitä ei ole varsinaisesti tulossa kalenteripostauksisksi. Diy-juttuja on varmasti jonkin verran tulossa, kun ne selvästi ovat toivottuja! :)

   Poista
 7. Haluaisin nähdä sulta pukeutumiseen ja kosmetiikkaan liittyviä postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää, että ne aiheet olisivat sulle mielenkiintoisia! Kosmetiikkaan liittyviä postauksia on varmasti tulossa, pukeutumiseenkin melko todennäköisesti, jos vaan keksin tarpeeksi postausideoita :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.