14. toukokuuta 2017

Retkeilemässä Repovedellä

Repovesi-8712

Repovesi-8821

Repovesi-8956

Repovesi-8917

Repovesi-8832

Repovesi-8793

Repovesi-8814

Repovesi-8646

Repovesi-8688

Repovesi-9000

Repovesi-8950

Retkeilykurssi Repovedellä

Repovesi-8926

Repovesi-8772

Repovesi-9040

Repovesi-8911

Repovesi-8858

Repovesi-9110

Repovesi-9072

Repovesi-9112>

Repovesi-9083

Edellisen viikon aurinkoisen viikonlopun sain viettää Repoveden kansallispuistossa. Meidän lukio järjesti ensimmäistä kertaa retkeilykurssin, ja allekirjoittanut oli tietenkin ensimmäisten joukossa ilmoittautumassa. Miettikää nyt, kuinka kiva ja helppo kurssi, retkeilystä tuli mun uusi lempiaine! Koko viikonlopun oli aivan upea ilma (mitä nyt yöllä oli vähän pakkasta ja itse olin yksi niistä neljästä, jotka halusivat nukkua toisenkin yön teltassa... Toisaalta en sentään ollut niin hullu, että olisin käynyt uimassa kuten eräät.), maisemat olivat todella hienoja eikä puistossa todellakaan ollut mitenkään ruuhkaksi asti ihmisiä. Viimeistä kohtaa osasi arvostaa erityisesti sen jälkeen, kun olin pari päivää aiemmin käynyt Krkan kansallispuistossa Kroatiassa, ja siellä suurin piirtein mentiin koko matka parijonossa eteenpäin.

Itsellenikin tämä kerta oli, kumma kyllä, ensimmäinen kerta varsinaisesti vaeltamassa rinkka selässä. Olen aiemmin tehnyt paljon päiväretkiä kansallispuistoihin ja retkeilyalueille sekä telttaillut saarissa, mutta tuollaista rinkan raahaamista en ollut kokeillut. Se ei kuitenkaan ollut yhtään niin paha kuin olin pelännyt! Ainoa asia, mitä ehti tulla ikävä, oli veneen juokseva vesi ja tiskiallas. :D Voisin kyllä muutaman muun tavoin lähteä kurssille uudestaankin ihan vain huvin vuoksi. Sitä ennen kyllä houkuttaisi käydä ihan kaverin kanssa jossain retkeilemässä, kuka lähtee mukaan? ;)

Oletko sinä ollut jollain retkeilykurssilla tai ihan vaan muuten retkeillyt pidempiä aikoja?

11 kommenttia:

 1. Vaikuttaa tosi mukavalta paikalta tuo Repovesi! En ole valitettavasti päässyt sinne koskaan, mutta jospa tulevana kesänä kerkeäisi! Ihan kuvauksenkin kannalta kiinnostaisi hirmuisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hieno paikka, kannattaa käydä! Olen itse käynyt Repovedellä kerran aikaisemmin, ja olin positiivisesti yllättynyt, kun meidän alkuperäinen kohde vaihtuikin Repoveteen :D

   Poista
 2. Ihania kuvia, ei vitsi mikä retkeilyhimo tuli taas! Laita mulle viestiä, niin mä voin lähtä sun kanssa kesällä retkelle! :P

  www.tiiajuutinen.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Saatan vaikka laittaakin viestiä, jos saataisin jossain välissä aikataulut sopimaan ja ei oltaisi ihan eri puolilla Suomea... ;)

   Poista
  2. Laita ihmeessä! Kaikki saadaan ainakin mun osalta järjestymään, katotaan vaan paikka minne lähetään! ;P

   www.tiiajuutinen.fi

   Poista
 3. Mahtavia kuvia! En oo ite pahemmin retkeilly, mutta tää postaus todellakin herätteli mussa jonkun sisäisen eräjorman! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Haha, eiköhän meissä kaikissa ainakin pieni eräjorma asusta ;D

   Poista
 4. Repovesi onkin tuttu paikka. Kaunista luontoa ja kuvia! :)

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia!
  Olen pitkään miettinyt lähteväni tuonne ja nämä kuvat vain kertovat kuinka pitäisi lähteä. Jospa joskus vielä tulisi lähdettyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Todellakin kannattaa käydä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.