26. kesäkuuta 2017

Portfolio on nyt avoinna!

blogiin

Hups, eihän siinä mennyt kuin reilu vuosi toiminnan aloittamisesta... Tähän asti oli kuitenkin pärjätty hyvin ilmankin! ;) Mutta nyt se on vihdoin auki, nimittäin mun omat nettisivut! Tai en nyt tiedä, pitäisikö noita kutsua nettisivuiksi vai portfolioksi, sillä pääpaino on kuitenkin parhaimpien kuvien saamisessa esille, mutta sieltä löytyy myös hinnastoa ja muuta tietoa. Käytän sitten molempia nimityksiä.

Valokuvaus on tosiaan minulle ensisijaisesti harrastus, mutta viime vuoden keväästä alkaen olen tehnyt jonkin verran myös kuvauskeikkoja. Viime vuoden tein hommia kevytyrittäjänä, tänä keväänä kävin 4H:n yrityskurssin ja ryhdyin 4H-yrittäjäksi. Jälkeenpäin olen muuten todella tyytyväinen, että kävin tuon kurssin, vaikka ilmankin olisin ehkä pärjännyt. Niiden tehtävien ja suunnitelmien tekeminen nimittäin toi tähän toimintaan paljon enemmän, noh, suunnitelmallisuutta. Eivätkä nuo nettisivutkaan välttämättä olisi vieläkään pystyssä ilman sieltä saatua inspiraatiota. Suosittelen siis kurssin käymistä ja 4H-yrittäjäksi ryhtymistä, jos vaan innostusta löytyy!

Kuvaan lähinnä valmistujais- ja rippikuvia, lapsia, lemmikkejä, juhlia ja tapahtumia. Eli aika monipuolisesti kaikkea ja noiden lisäksi saa tietenkin ehdottaa jotain muutakin. Itse asun Orimattilassa, joten lähinnä toimin Päijät-Hämeen alueella. Kaikki kuvaukset toteutetaan persoonallisessa miljöössä, ja harrastelijakuvaajana hintani ovat edullisia! Avajaistarjouksena saat vielä tänään maanantaina 26.6 varatusta kuvauksesta 5€ alennuksen, kun mainitset sanan "avajaiset" yhteydenotossasi. Kannattaa siis toimia nopeasti! ;)


P.s. Yrityksellä on myös oma Facebook-sivu, sinne pääset tästä!

3 kommenttia:

 1. Hei tosi kiva, että teit tuon portfolion ja siitä on varmasti monille myös apua. Ihan pakko kysyä, kun tuo 4h yritys jäi kiinnostamaan, että missä kävit tuon 4h yritys kurssin ja kauan se kesti. Olisi todella kiva päästä itsekkin kokeilemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin! :)
   Kaikilla (tai ainakin melkein kaikilla) suomalaisilla kunnilla on oma 4H-yhdistyksensa tai monilla kunnilla on myös yhteinen yhdistys. Luulisin, että nämä kaikki yhdistykset pitävät yrityskursseja ainakin silloin tällöin. Kannattaa siis etsiä se oman alueesi yhdistys ja seurata heidän ilmoitteluaan tai laittaa vaikka sinne päin viestiä! Itse kävin kurssin ihan Orimattilassa ja se kesti yhteensä muistaakseni noin kahdeksan tuntia plus kaikki omalla ajalla tehdyt tehtävät :) Mutta jos omassa yhdistyksessäsi pidetään kursseja vaikka vain kerran vuodessa (yleensä keväisin), niin 4H-yrityksen saa kyllä perustaa ilman kurssiakin tai kurssin voi käydä myöhemminkin ;)

   Poista
  2. Kiitos tästä infosta, etsinkin lisää tietoa ja kyseöen vähän täältä meidän alueen 4h ihmisiltä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.