11. kesäkuuta 2017

Matkavideo SplitistäLuulitko, että nämä Splitin postaukset loppuivat jo? Matkastahan on reilusti yli kuukausi, tämä videokin on tehty jo kaksi viikkoa sitten ja se on ollut YouTubessakin yli viikon, mutta vasta nyt se päätyi tänne asti...

En tosiaan pidä itseäni minään videokuvaajana, mutta varsinkin tällaisilta reissuilta tykkään kuvailla pieniä videopätkiäkin, sillä niiden avulla kuitenkin pääsee tunnelmaan vähän eri tavalla kuin kuvien välityksellä.

Mitä piditte videosta?

4 kommenttia:

 1. Olipas tosi kiva video! :)

  VastaaPoista
 2. Wow! Tälllein videon kautta se tunnelma tulee kyllä ihan eri tavalla esille :) Tässähän haluaa jo itekkin lähteä jonnekkin noin kauniiseen paikkaan. Oli kyllä varmasti kiva matka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että tykkäsit! :) Anteeksi matkakuumeen nostattamisesta :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.