1. kesäkuuta 2017

Summer bucket list vuosimallia 2017

summer bucket list 2017-7977

Tänään on virallisesti kesän ensimmäinen päivä, joten eiköhän – pienistä raekuuroista huolimatta – tutustuta mun kesän 2017 suunnitelmiin!

Tein tällaisen listan viimeksi pari vuotta sitten. Silloin se oli tavallaan kiva, mutta kuitenkin ehkä hieman liian pitkä ja vaativa, minkä johdosta siitä saattoi olla enemmän haittaa kuin hyötyä. Tällä kertaa ajattelinkin pitää listan vähän lyhyempänä ja sisällyttää sinne pelkästään kivoja ja melko helposti toteutettavia juttuja. Mun kesä tulee nimittäin olemaan niin täynnä töitä ja opiskelua, että tällainen "muista pitää lomaa!" -lista saattaa olla aika hyödyllinen. Kuvitukseksi saatte vielä jotain Kroatian kuvia, jotka eivät aiempiin postauksiin sopineet.

summer bucket list 2017-8411

Tee Onnibus-roadtrip
Tämä on jo sovittu! Mennään kaverin kanssa päiväksi Ouluun ja nukutaan yöt bussissa. Niin siistiä!

Käy piknikillä
Piknikit nyt vaan kuuluu kesään, mutta jotenkin niitä ei aina tule mieleen pitää silloin, kun olisi hyvä tilaisuus.

summer bucket list 2017-8150

Käy huvipuistossa
En viime kesänäkään päässyt ollenkaan! Pitäisi vain löytää joku kaveri, jolla a) olisi rahaa ja innostusta lähteä ja b) tykkäisi suunnilleen samantyppisistä laitteista kuin minä. Yllättävän vaikea tehtävä... :D

Poimi mansikoita
Tuoreet mansikat! <3 Ollaan joka vuosi käyty isovanhempien kanssa ainakin kerran itsepoimintapellolla mansikoita poimimassa, joten toivottavasti perinne onnistuu tänäkin kesänä. Itse asiassa hain jopa muutamalla mansikkatilalle kesätöihin, sillä oikeasti minusta olisi vaikuttanut ihan kivalta viettää pari viikkoa jossain keskellä ei mitään. Ehkä kuitenkin ihan hyvä etten päässyt, säilyypähän rakkaus mansikoihin!

summer bucket list 2017-8000

Käy ainakin yhdessä uudessa kansallispuistossa
Suomen kansallispuistoihin ja luontoon muutenkin haluaisin tutustua vielä paljon enemmän, mutta jos nyt tänä kesänä aloitettaisiin edes yhdestä uudesta paikasta. Tätäkin kohtaa koskien on kyllä jo suunnitelmat aloitettu!

Kokeile suppailua tai melontaa
Kävin viime kesänä kerran melomassa, ja kuten saatoin täälläkin tehdä selväksi, tykkäsin siitä tosi paljon! Toisaalta olisi kiva kokeilla myös suppailua, kun sitäkin pystyy tekemään melkein Lahden keskustassa.

Split

Vie kavereita purjehtimaan
Kesän purjehdusretket taitavat valitettavasti jäädä paljon vähemmälle kuin viime vuonna. Olisi kuitenkin kiva saada jotain kavereitakin retkille mukaan ainakin pari kertaa!

Ole yksi päivä tekemättä yhtään mitään
Haha, tämä saattaa olla koko listan vaikein kohta... Vaikka esimerkiksi listan muidenkin kohtien täyttäminen on varmasti kivaa, niin edes yksi päivä olisi ihanaa olla tekemättä yhtään mitään järkevää. Ei töitä (edes valokuvaustöitä), ei opiskelua, ei edes blogijuttuja, eikä todellakaan kotoa poistumista kuin korkeintaan rannalle.

summer bucket list 2017-8516

Tutustu uusiin ihmisiin
Kesä on yleensä tähän otollista aikaa! Varsinkin jos alempana oleva kohta toteutuu, niin tämän pitäisi myös onnistua melko helposti.

Käy issikkavaelluksella
Viime kesän islanninhevosleiristä jäi vahvasti sellainen fiilis, että uudestaan on pakko päästä! Suunnitelmissa on 24h vaellus Sahalassa, mutten vielä ole varma, olenko menossa sinne avoimelle vaellukselle heinäkuun alussa vai yritänkö kerätä oman porukan kasaan. Ainakin jos koitetaan saada oma porukka kasaan, niin tarvittaisiin lisää osallistujia. Tiedän, että siellä ruudun toisella puolella on hevosihmisiä, joten jos yhtään kiinnostaa, laita mulle mahdollisimman pian viestiä (lea.bjorn@outlook.com tai instassa @leabjornn), niin kerron lisää! ;)

summer bucket list 2017-7970

Mitä sinun kesäsuunnitelmiin kuuluu?

12 kommenttia:

 1. Hieno blogi sulla :) Oi vitsi kuulostaa hyviltä nuo sun suunnitelmat! Jospa ehdit ja pääset toteuttamaan kaikki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja joo, toivottavasti kaikelle löytyy aikaa :D

   Poista
 2. Odotan innolla sun ottamia kesäkuvia (jos julkaiset sellasia tänne) ♥♥

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Tosi hyviä suunnitelmia ja kivasti toteutettu tämä postaus!

  VastaaPoista
 4. Itseltä ei lomaa löydy ja jokapäiväisiin tekemisiin kuuluu mulla tuo ei-minkään-tekeminen. :D kivalta vaikuttais ainakin sun kesä, mikäli ehdit toteuttamaan kaikki!

  Kalpea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten tuo ei-minkään-tekeminen ja loman puute vaikuttaa jotenkin mahdottomalta yhdistelmältä...? :D

   Poista
 5. Tulee varmasti hauska kesä noita puuhaillessa :D
  Mun kesään kuuluu myös töitä ja opiskelua sekä yksi lapin vaellus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän näistä tosiaan jotain piristystä kesään löydy :D Kiva että sinullakin on jo suunnitelmia kesälle!

   Poista
 6. Oi kivan kuuloisia suunnitelmia sulla kesälle, muutamia samoja kohtia löytyy myös mun ämpärilistalta!

  Tuossa linkki mun julkaisemaan ämpärilistaan :)
  http://lauraemiliaan.blogspot.fi/2017/06/amparilista-2017.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti vaan ehdin mahdollisimman monta näistä toteuttaa... :D Tosi kivoja juttuja oli sinunkin listallasi! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.