3. heinäkuuta 2017

24h issikkavaelluksella

24h issikkavaellus sahalassa-4295

24h issikkavaellus sahalassa-4309

24h issikkavaellus sahalassa-4349

24h issikkavaellus sahalassa-4485

24h issikkavaellus sahalassa-4441

24h issikkavaellus sahalassa-4435

24h issikkavaellus sahalassa-4477

24h issikkavaellus sahalassa-4524

24h issikkavaellus sahalassa-4507

Viikonloppuna sain ihan kunnon irtioton arjesta, sillä pääsin kuin pääsinkin Elämysten ja ystävyyden kartanon 24h islanninhevosvaellukselle! Minun osaltani reissu tosin ei kestänyt vain 24 tuntia, vaan lähdin perjantaina iltapäivällä ja perillä olin myöhään sunnuntai-iltana. Aikaa ja rahaa siis meni, mutta oli todellakin sen arvoista!  Joku saattaa muistaakin, että olin samassa paikassa vähän pidemmällä leirillä viime vuonna, postaus siitä löytyy täältä.

Parin päivän aikana ratsastettiin yhteensä yli kymmenen tuntia, joista reilut seitsemän ensimmäisenä päivänä. Ratsastettiin siis Sahalasta erääseen loma- ja kurssikeskukseen ja oltiin siellä yö. Tuolle matkalle mahtui kaikenlaista maastoa, hienoja maisemia, erilaisia teitä sekä tietenkin niin käyntiä, tölttiä kuin laukkaakin. Kuvia sen sijaan ei kovin paljon tullut otettua, kun en nyt ihan ymmärrettävästi mitään kameraa uskaltanut raahata satulalaukussa. Muutenkin nuo hevoskuvat nyt ovat niitä aivan perus "söpö heppa laitumella" -kuvia, mutta onhan sekin parempi kuin ei mitään.

Kaikki stressi ainakin katosi viikonlopun aikana ihan täysin! Itse asiassa yhdessä vaiheessa jopa tahallani yritin ajatella vähän koulu- ja työasioita, mutta ei vaan onnistunut :D Vieläkin kyllä olen vähän sellaisessa lomamoodissa, onnistunut reissu siis!

12 kommenttia:

 1. Eii issikkavaellus ois niin unelma!<3 jos saa kysyä, paljonko tällä oli hintaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä ihana kokemus, pakko päästä vielä uudestaankin! Hinnat löytyvät netistä muutenkin, joten saa toki kysyä! Itse vaelluksen hinta (sisältäen tietysti ruuat, majoituksen ja saunomisen) oli alaikäiseltä 175€ tai täysi-ikäseltä 195€ :)

   Poista
 2. Vau! Olipas varmasti upea ja rentouttava kokemus kertakaikkiaan! Vois kyllä joskus itsekkin mennä issikkavaellukselle, se olis varmasti tosi siistiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli! Kannattaa todellakin joskus käydä issikkavaelluksella, vaikka vähän pidemmällä sellaisella jos muutenkin ratsastusta harrastat! ;)

   Poista
 3. Eikä ihana tapa rentoutua ja pitää lomaa. Kuvista päätellen myös sää salli ulkoilun. ❤ Missä päin suomea tämä järjestettiin? Olisi kiva päästä joskus kokeilemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sääkin oli aivan täydellinen, siitä pitikin mainita myös postauksessa! Melkein helettä koko viikonloppu, muttei sentään ihan liian kuuma. Elämysten ja ystävyyden kartano sijaitsee Rautalammilla Pohjois-Savossa :)

   Poista
 4. Vitsit, miten ihania kuvia taas! Tuollainen vaellus olisi kyllä ihan huippu! Ehkä sitten joskus.. :D

  VastaaPoista
 5. Uu, kuulostaa hienolta tuo issikkavaellus! Upeat kuvat! Etenkin nuo kukkakuvat, pannukuva ja viimenen kuva.

  www.hunajahetki.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tällä kertaa tosiaan nuo luontokuvat onnistuivat heppakuvia paremmin, syövät hevoset kun eivät ole kovin mielenkiintoisia sellaisenaan... :D

   Poista
 6. Vautsi mitä kuvia! Etenkin nuo heppakuvat <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.