10. heinäkuuta 2017

Pienen hiljaiselon paikka

IMG_0508

IMG_0513

IMG_4232

IMG_4212

IMG_4280

Kun lähes kolme vuotta sitten aloitin bloggaamisen, päätin, että tavoitteenani on postata vähintään kerran viikossa. En tiedä, onko kukaan teistä edes huomannut asiaa, saati sitten seurannut blogiani tämän kahden vuoden ja yhdeksän kuukauden ajan, mutta tässä tavoitteessa olen pysynyt tähän asti. Nyt asiaan on kuitenkin pakko tulla muutos.

juhannuskokko-4184

juhannuskokko-4168

Mun kesä on erittäin kiireinen. Tekemistä riittää viiden kesätyön (tai 3-6:n, miten asian nyt kukin haluaa laskea...), psykologian ja ruotsin kirjoituksiin lukemisen sekä autokoulun käymisen kanssa. Viime viikkoina olen yleensä lähtenyt siinä kasin aikoihin kotoa (tai no siis isovanhemmiltani, koska asun väliaikaisesti täällä lyhyemmän työmatkan takia), mennyt kaupunkiin tekemään töitä ja ennen tai jälkeen töitä kirjastolle lukemaan muutamaksi tunniksi, tullut takaisin kotiin puoli kahdeksan aikaan ja sitten vielä yleensä tehnyt jotain autokoulu- tai valokuvaushommia. Lisäksi muita juttuja sisältävä to do -lista vaan pitenee päivä päivältä...

Varsinaista vapaa-aikaa ei siis liiemmin ole, ja sen vähän, jos sellaista sattuu olemaan, käytän mieluummin johonkin muuhun kuin koneella istumiseen. Toki mulla on ollut myös muutama ihan kokonainen vapaapäivä, kun esimerkiksi kävin päiväretkellä Oulussa, oltiin juhannus veneilemässä ja viime viikonloppuna olin siellä 24h-vaelluksella nollaamassa aivoja. Näiden pienten minilomien ansiosta sitä jaksaa taas tehdä sitä 13-tuntista päivää...

IMG_1981

Aino

IMG_2019

Jostain kuitenkin pitää karsia, ja nyt se on bloggaaminen. Siihen viikoittaisiin postaamiseen ei vaan löydy aikaa, eikä mulla myöskään ole liiemmin aikaa kuvata mitään omia juttuja. Jotain blogiin tulevia vinkkipostauksia tai pidempiä asiatekstejä en jaksa edes miettiä. En kuitenkaan todellakaan ole lopettamassa bloggaamista tai edes jäämässä kunnon tauolle! Postaan vaan silloin, kun siihen löytyy aikaa, materiaalia ja innostusta. Tosin saa kyllä huomauttaa, jos jatkossakin postaan samaan tahtiin tai nopeampaan kuin ennen, sillä silloin se on kyllä selvä merkki joidenkin muiden velvollisuuksien välttelemisestä... :D

IMG_2194

IMG_2226

IMG_2202

Kirjoitukset ovat syyskuun lopussa ja ensimmäisen jakson koeviikko loppuu lokakuun alussa. Eli lasken päiviä tuonne lokakuun alkuun, sillä silloin mulla alkaa melkein kuin loma tämän aherruksen jälkeen! Ainakin tällä hetkellä vain joku kolme kurssia jaksossa kuulostaa ihan lomalta. Silloin toivottavasti palataan taas normaaliin postaustahtiinkin (kunnes kevään kirjoitukset koittavat...), ja jotain erikoisempiakin postausideoita on jo mielessä!

Tiedän, ettei mulla oikeasti olisi mitään velvollisuutta selitellä hiljaiseloani täällä blogissa. Mielestäni on kuitenkin lukijoita kohtaan reilua selittää, missä mennään ja miksi blogi yhtäkkiä hiljentyy.

IMG_4093

IMG_4540

IMG_4538

Nauttikaa kesästä niin paljon kuin ehditte!

12 kommenttia:

 1. Ihan mielettömiä kuvia taas! Tsemppiä sulle tulevaan ja pidä myös kiva kesä :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Mielestä tällainen on tosiaan reilua lukijoita kohtaan :)

   Poista
 3. Huh tuli hiki lukiessa sun päivistä, tsemppiä kirjotuksiin 😊

  VastaaPoista
 4. Voin samaistua hiukan, vaikka mulla onkin vain yksi kesätyö... biologian, kemian ja ruotsin kirjoitukset stressaavat kuitenkin sen verran (vannon, ettei ihmistä oo tarkotettu lukemaan ja laskemaan 3h putkeen jotain elektrolyysilaskuja), ettei hirveän paljon halua laittaa aikaa ns. "turhille" jutuille... :-S ehkä se tästä, tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yök, kolmet kirjoitukset syksyllä, huh! Ehkä me kuitenkin selvitään :D

   Poista
 5. Onnea kirjoituksiin! Toivottavasti ehdit noita pieniä mini lomia vielä pitää, jotta jaksat taas lukea ja tehdä muutakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ainakin yksi miniloma on vielä suunnitteilla kesälle... :D

   Poista
 6. Vau otat kyllä upeita kuvia!

  photosbysiljal.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.