26. joulukuuta 2017

Trastevere

Trastevere Rome Italy November travelling-1706

Trastevere Rome Italy November travelling-1204

Trastevere Rome Italy November travelling-1758

Trastevere Rome Italy November travelling-1738

BeFunky Collage

Trastevere Rome Italy November travelling-1135

Trastevere Rome Italy November travelling-1736

Trastevere Rome Italy November travelling-1761

Trastevere Rome Italy November travelling-1713

Trastevere Rome Italy November travelling-1746

Trastevere Rome Italy November travelling-1766

Koko Rooma on yhtä isoa vanhaa kaupunkia, mutta Trasteveren kaupunginosa on silti ihan oma lukunsa. Jälkeenpäin ajateltuna olisin voinut viettää Trasteveressa enemmänkin aikaa, ja jos nyt joskus kymmenen vuoden päästä päädyn uudelleen Roomaan, voisi majoitus olla mukava löytää tältä alueelta. Värikkäiden talojen välissä olevat kujat täyttyvät autojen sijaan kävelijöistä ja talojen välissä todella roikkuu pyykkejä! Voisiko joku muuten kertoa, miten tuollainen viritelmä käytännössä toimii? :D

P.s. Kalentereita on vielä saatavilla ja loput vieläpä puoleen hintaan! Jos siis sieltä oman kodin tai huoneen seinältä puuttuu vielä hieno kalenteri, tilauksen voi tehdä täällä.

4 kommenttia:

 1. Ahtaat on maisemat, kun kaikki on otettu yläviistoon! Varmati vaikea kuvata niin että koko rakennus tai maisema näkyisi kivasti :) Noi pyykkinarut on kai semmosia, et niis on veivi tai käsin saa vedettyä itteensä lähemmäksi jollon saa sit pyykkejä kuivuun?

  Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomasin itsekin jälkikäteen, että aika paljon yläviistoon otettuja kuvia... Mutta kun ei ne talot muuten vaan näy! :D
   Noissa pyykkinaruissa tosiaan näyttää olevan aina kaksi narua, joten jonkinainen veivisysteemi niissä näytyy olla. En silti voi olla ihmettelemättä, onko se oikeasti kovin käytänöllinen ratkaisu... :D

   Poista
 2. Siellähän on nättejä taloja, hyvin oot saanut ikuistettua ne! Mulla menisi varmaankin motivaatio puolessa välissä, kun tuskailisin miten saisin maisemat näyttämään erilaisilta, ja ylipäätään erilaista näkökulmaa kuviin. Mutta sä oot tosiaankin onnistunut siinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Trasteveressa oli kyllä tosi kaunista, ja siellä kaikki värikkäät talot todella näyttivät erilaisilta. Muu Rooma sitten olikin jo vähän eri asia, ei niitä samoja katuja enää ensimmäisen päivän jälkeen tehnyt mieli kuvata, vaikka omin silmin katsoessa nekin olivat omalla tavallaan kauniita... ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.