2. huhtikuuta 2018

Olen palannut

talvinen auringonlasku-3176

talvinen auringonlasku-3180

talvinen auringonlasku-3158

talvinen auringonlasku-3139

talvinen auringonlasku-3137

talvinen auringonlasku-3078

Ja ei, tämä ei ainakaan toivottavasti ole myöhäinen aprillipila, vaan ihan tosissani ajattelin palata blogin kanssa normaaliin postaustahtiin! Onkohan siellä ruudun toisella puolella enää ketään?

Opiskelun vaatima aika ja energia pääsi kuitenkin yllättämään, eikä blogille löytynytkään yhtään aikaa viime kuussa. Ja no, myönnettäköön myös, että saatoin kehittää itselleni jo jonkinlaisen "tyhjän paperin kammon". Tämäkin viikko on tosin melko kiireinen, sillä viestintälinjan valinneena minulla on vielä mediadiplomi tehtävänä, minkä takia ansiosta tämän viikon ojelmassa on kaikkiaan yhdeksät kuvaukset sekä haastattelut, näiden kuvien käsittely, juttujen kirjoittaminen, oppimispäiväkirjan tekeminen, itse "näyttelysivun" kokoaminen... Joo, tykkään kuvaamisesta, mutta yhdeksät kuvaukset kuudessa päivässä on minulle aika pelottavan paljon. :D Projektista löytyy lisätietoa yritykseni Facebook-sivulta.

Postauksen kuvat on otettu joskus helmikuussa, ja olinkin jo melko varma, etten näitä koskaan ehdi blogissa julkaisemaan, sillä talvikuvien katselu keväällä ei välttämättä ole kovin houkuttelevaa. Noh, toisin kävi ja saamme nauttia talvesta täysillä vielä näin huhtikuussa. Salaa olen hieman iloinen tästä kevään siirtymisestä, ehdinpähän itsekin vielä nauttia talvesta, haha! :D

14 kommenttia:

 1. Ihania kuvia 😍 ja oon jo odottanut tätä että rupeet postaillee! Tykkään nimittäin paljon sun luontokuvista ! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva kuulla että tykkäät! :)

   Poista
 2. Upeita kuvia ❤ olenkin pari kertaa käynyt ihan kurkkimassa, että enkö vain ole saanutkaan ilmoitusta uusista postauksista vai mitä on tapahtunut :D

  mimmim.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Voi ei, ei tässä muuta ole tapahtunut kuin yo-kirjoitukset ja niihin lukeminen "en tahdo lukea pääsykokeisiin" -tavoitteella. :D

   Poista
 3. Kauniita kuvia! Täälläkin ollaan odoteltu postauksia. Kiva että pääsee lukemaan ja kattelemaan sun postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva nähdä, että täältä löytyy lukijoitakin vielä :D

   Poista
 4. Oi ompas ihania kuvia! :) täällä kans yks lukija, joka iloitsee sun paluusta! :-D

  VastaaPoista
 5. Täällä on sinun yksi lukija ainakin tallessa! Kiva että olet tullut takaisin.
  Kivoja talvisia kuvia, olen itsekin salaa innoissani vielä talvesta kun kerkeää talvisia kuvia vielä postailemaan jälkikäteen kaikkialle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos paljon! :) Tämä lisäaika on kyllä kiva juttu :D

   Poista
 6. Ihanat kuvat ja vielä ihanampaa on että jatkat aktiivista postailua <3

  VastaaPoista
 7. Wauu, ihania kuvia ja kauniit sävyt!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.