25. heinäkuuta 2018

Ihania 1-vuotiaita

1v-3

1v-6

1v-9

1v-4

lapsikuvaus orimattila lahti

1v-13

1-vuotiskuvaus

yksivuotiskuvaus1-vuotiskuvaus lahti orimattila

Vinski-3

lapsikuvaus lahti orimattila

En ole pitänyt itseäni mitenkään erityisen lapsirakkaana, mutta katsokaa nyt näitä! <3 Molemmat kuvasarjat on otettu alkukesästä, ja jotenkin taas jännitin näitäkin kuvauksia aika paljon. Mulla ei nimittäin ole kovin paljoa kokemusta pienten lasten kanssa toimimisesta, mutta sain hieman vinkkejä kokeneemmilta, ja kaikki olivat lopputulokseen tyytyväisiä. Itse asiassa tykkäsin näistä kuvauksista todella paljon, ja olisikin kivaa päästä kuvaamaan enemmänkin lapsia! Vinkkipostausta aiheesta joutunee kuitenkin vielä odottamaan jonkin aikaa ;)

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia oot saanut kuvattua! <3 Tuo tytön kiikkukuva on oma suosikki näistä. Siniset silmät on aina yhtä ihania kuvata! :D

  www.tiiajuutinen.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja hei kiitos myös vinkeistä! :) Totta, hänellä on kyllä aivan upeat silmät! <3

   Poista
 2. Ihania kuvia! Lasten ilmeet on mainot :D Otatko sun kuvat jpg vai raw muodossa? En itse tiedä kummassa muodossa kuvat kannattaisi ottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Kuvaan itse aina raw-kuvia, sillä se antaa enemmän mahdollisuuksia kuvan käsittelyyn. Jos siis käsittelet kuviasi, mitä todellakin suosittelen, kannattaa kuvata rawina! Mutta jos taas et yleensä muokkaa kuvia, niin silloin jpg on parempi vaihtoehto, jotta kuvat eivät jää liian latteiksi. :)

   Poista
 3. Onpa ihania kuvia! Niin sulosia ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.