2. heinäkuuta 2018

Ylioppilas vuosimallia 2018

ylioppilaskuvaus lppiruusupuisto

yo kuvaus alppiruusupuisto

yo-juhlat-1

yo-juhlat-2

yo-juhlat-3

yo-juhlat-6

yo

yo-juhlat-9

yo-juhlat-10

yo-juhlat-11

Neljä ensimmäistä kuvaa © Anni Korhonen
Loput kuvat ovat kaverini Ainon ottamia ja minun käsittelemiä

Jos joltain jäi huomaamatta valitteluni yo-kirjoitusten aiheuttamista kiireistä tässä viimeisimmän vuoden aikana, niin tiedoksenne vielä: Minustakin tuli ylioppilas tasan kuukausi sitten!

Päivä oli pitkä ja ihana, kiitos kaikille siinä mukana olleille! <3 Toisaalta tuntui toki myös vähän haikealle ja epätodelliselle, että lukio on jo ohi. Tai no, kiitos pääsykoeuudistuksen tulen todennäköisesti vielä korottamaan kirjoitusten arvosanoja, ehkä useampaankin kertaan, koska E:n paperit ei riitä... Ja siitä matikan pistettä vaille ällästä ei kannata tulla keskustelemaan... Näitä ajatuksia lukuun ottamatta oli tosi kiva päivä! :D Kerron kuitenkin mun tulevaisuudensuunnitelmista blogin puolella vasta vähän myöhemmin.

Taisin päättää mun yo-kuvien ottajan jo parisen vuotta sitten, kun aloin seuraamaan Annia somessa. Onneksi tein hyvänä valinnan, sillä näistä tuli kyllä tosi kivoja! Halusin kuvat jossain luonnossa, mutta kuitenkin hieman erikoisemmassa ympäristössä. Päädyttiin lopulta kuvaamaan Haagan Alppiruusupuistossa, jossa kumpikaan meistä ei ollut aiemmin käynyt, mutta se osoittautui kuitenkin ihan täydelliseksi kuvauspaikaksi! Vai mitä?

Onko täällä muita tänä keväänä valmistuneita?

6 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! Onneksi pääsin itse sisään yliopistoon ennen tuota uudistusta :D Ei sillä että olisin tosin silloinkaan päässyt papereiden avulla sisään, sillä onneksi on valintakoekiintiö jossa ei katsota edes papereita. Ja taitaa olla vieläkin, vaikka pienihän se on. Ps. Aivan ihana mekko <3

  Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Mun haluamalle alalle otetaan 60% papereilla, joten kun olen vieläpä panostanut kirjoituksiin paljon, ei enää tahtosi panostaa pääsykokeisiin... :D Mulle siis se yhteispistekiintiö olisi ollut paras, niin ei menisi työ hukkaan...

   Poista
 2. Onnea! Etenkin noi ensimmäiset ylioppilaskuvat ovat aivan ihanat <3

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea vielä täältäkin!

  ps. mulla jäi kemia pistettä vaille ällän, mut ei keskustella siitä ;-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.