11. kesäkuuta 2020

Mä muutan Tampereelle!

lamminpolku-2

lamminpolku-3

lamminpolku-4

lamminpolku-1

lamminpolku-5

Muutama kuva luontopolulta, jonka ohi olen mennyt kymmeniä kertoja, mutta vasta viime viikolla lähdin kiertämään kyseisen reitin. Aika kivat maisemat 90 metriä korkeiden kallioiden päältä!

Varsinainen asiani oli kuitenkin tulla vähän päivittämään kuulumisia, tällä kertaa onneksi positiivisia sellaisia. Toukokuun lopussa tilitin siitä, kuinka kaikki suunnitelmat meni pieleen, ja loputkin ovat niin epävarmoja. Opiskelupaikan kanssa kävikin kuitenkin erittäin hyvin!

Aloitan siis elokuussa opiskelut Tampereen yliopiston kauppatieteellisessä, mikä oli ensisijainen hakuvaihtoehtoni!

Jo ennen koronaa suunnitellut muutokset olivat kuitenkin puolellani, ja aika yllättäenkin sain toukokuun lopulla viestin, että minulle on Opintopolussa opiskelupaikka vastaanotettavissa. Ajattelin, että olisin ehkä tuurilla saattanut päästä "koronakiintiössä" tai joskus heinäkuun lopulla jostain varasijalta. Mutta ei, ihan tavallisessa todistusvalinnassa ja sain tiedonkin ajoissa. Jotain hyvää siis tähänkin kevääseen! :D

Onko teillä jotain positiivisia uutisia tältä keväältä? :)

6 kommenttia:

 1. Onnittelut opintopaikasta, tampere on tosi kiva kaupunki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin kyllä on, lähinnä sen takia juuri se olikin ykkösvaihtoehtona :D

   Poista
 2. Onnea opintoihin! Mahtavaa, että pääsit mieleiseen paikkaan!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.