Kirjoittaja


Voisin aloittaa tämän kertomalla, että olen huono kertomaa itsestäni. Se olisi kuitenkin liian kliseinen aloitus ja ajaisi sinut heti pois, joten en tee niin. Vaikka tämä ei olekaa lifestyleblogi, tai muutenkaan pyöri tekemisieni ympärillä, niin haluaisin kertoa jotain itsestäni:

Jos et vielä huomannut, nimeni on Lea Björn. (Lea lausutaan yhdellä e:llä. Björn lausutaan suunnilleen samalla tavalla kuin kirjoitetaan. Mietit kumminkin.) Olen syntynyt vuonna 1999, eli nyt olen 20-vuotias. Asuinpaikkani sijaitsee Etelä-Suomessa, Lahden lähellä sijaitsevassa pikkukaupungissa nimeltä Orimattila. Valokuvauksen ja bloggaamisen lisäksi harrastan ratsastusta.

Valokuvausharrastukseni voisi kai laskea alkaneeksi suunnilleen 4-vuotiaana, kun sain ensimmäisen kamerani. Ensimmäisen järjestelmäkamerani, 1100D:n sain vuoden 2013 syksyllä ja kalusto sai kauan odotetun päivityksen, kun joulukuussa 2016 ostin nykyisen kamerani 7D Mark II:n. Syksyllä 2014 halusin alkaa laittaa kuviani esille jonnekin ja perustin tämän blogin. En ole katunut päätöstäni, toivottavasti sinäkin viihdyt!